Staré gardy Bílého Podolí a Horušic se opět po roce sešly ke vzpomínkovému utkání na Pavla Šoltu

06.10.2018 14:22

Bílé Podolí - Horušice 0:2 (0:1)

Letos tomu bude už šest let, kdy předčasně zesnul podolský hráč a následně funkcionář Pavel Šolta starší. V Bílém Podolí se několikrát konal Memoriál Pavla Šolty st. - turnaj starých gard, ale rok od roku bylo těžší turnaj obsadit. V loňském roce se proto přistoupilo ke změně a staré gardy Horušic a Bílého Podolí se na svatého Václava sešly k sehrání vzpomínkového utkání. Tento model se osvědčil, takže se hrálo i letos.

V samotném zápase měli navrch hosté a brankami Radovnického a Šnábla oplatili domácím porážku 2:4 z loňského zápasu. Ale o výsledek ani tentokrát nešlo. Důležité bylo, že se hráči a diváci sešli, užili si krásné počasí, zahráli si a zavzpomínali (nejen) na Pavla Šoltu staršího.

Přestávkový program opět obstarala střelba na láhev zavěšenou v šibenici branky, ale narozdíl od loňska se nikdo trefit nedokázal.

Fotogalerie: odkaz

Sestava BP: Jan Švadlenka - Kachmarskyy, Radek Toman st., Vančura, Luboš Štoček st., Luboš Štoček ml., Šturma, Doubek, Petr Štoček, Lehman, Sviňka, Filip Šejvl, Flekal, Bohuslav Šváb. 

Rozhodčí: Kučera Jaroslav.

Zpět