Tři body ze zápasu s Radonicemi

03.11.2012 20:57

Bílé Podolí - Radonice 3:1 (1:1)

Po vítězství v Býchorech měly Kobylky proti Radonicím jediný cíl - potvrdit tři body i na domácím pažitu. Díky dobrému výkonu se jim to povedlo, ačkoli rozdíl ve skóre mohl být mnohem vyšší. Střelci, výsledek i vývoj skóre byli stejní, jako o týden dříve v Býchorech.

První poločas začali domácí z ostra a hned ve 2. minutě Šálený uvolnil Jelínka, kterého brankář vychytal a Švadlenkova dorážka neměla potřebnou razanci. V 19. minutě nabil Fejfar Čakovskému, jehož pěkná střela z hranice vápna skončila na břevně. Ve 23. minutě byl na počátku akce Švadlenka, Čakovský prodloužil na Jelínka, ale i tuto gólovku brankář zneškodnil. Až ve 29. minutě Trpišovský vyslal do sóla Jelínka, který se nemýlil - 1:0. Ve 30. minutě měl šanci opět Jelínek, ale z 10 metrů trefil znovu jen brankáře. Ve 44. minutě přišel trest - z první šance hosté dokázali srovnat, když po centru Nikodím přeloboval hlavou brankáře - 1:1.

Naštěstí z prvního útoku ve druhé půli přišel gól - Švadlenkův "nepovedený" centr k překvapení všech zapadl (i díky silnému větru) do šibenice - 2:1! Domácí hru kontrolovali a mohli přidat další branky. V 58. minutě Jelínek přiťukl Švadlenkovi, který zakončil z dobré pozice nad. V 69. minutě po Jelínkově centru hlavičkoval Chmelař jen do tyče, v 75. minutě po akci Jelínka Šálený pálil do brankáře. Rozhodnutí přišlo v 77. minutě - trestný kop Fejfara usměrnil Semínko hlavou - 3:1. V 83. minutě mohl přidat další gól Jelínek, když ho krásně uvolnil Trpišovský, ovšem tisíciprocentní šanci zmařilo špatné zakončení. Na výsledku 3:1 už se nic nezměnilo.

Kdyby zápas skončil 8:1, nikdo by se nemohl divit. Důležité však jsou tři body a potvrzení kladné hladiny +/-. Do zápasu v Ratboři tak mohou jít Podolští s čistou hlavou. Hraje se v sobotu od 14 hodin.

Branky: 29. Jelínek, 46. Švadlenka, 77. Semínko - 44. Nikodím

Sestava: Červinka - Kraus, Semínko, Lukáš Toman, Mužátko - Josef Fejfar, Trpišovský, Šálený, Čakovský (63. Chmelař) - Jelínek (85. Šváb), Švadlenka (79. Zelený).

Rozhodčí: Januš Jan - Matoušek Lukáš, Borek Alexandr

Diváků: 55

Zpět