V Tupadlech benago nezvládlo druhou půli

05.05.2015 16:10

Tupadly B - Bílé Podolí B 4:1 (1:1)

Podolské benago hrálo podruhé za sebou venku a podruhé prohrálo o tři branky - tentokrát nestačilo na rezervu Tupadel. Po vyrovnané první půli domácí rozhodli třemi brankami po přestávce.

Podolští začali špatně a během první dvacetiminutovky měli domácí čtyři vyložené gólové šance. Proměnili jen jednu - samostatný únik proměnil v 10. minutě Chleborád. Ostatní tři možnosti zlikvidoval výbornými zákroky Červinka. Podolští se osmělili po půl hodině, kdy střílel Weinlich doprostřed. Další střela hostů už byla gólová - po Skalově centru se téměř z nulového úhlu prosadil na zadní tyči Doubek - 1:1. Podolští mohli přidat i druhou branku, jenže Kupka hlavičkoval míč vyražený brankářem nad bránu. Poločas tak skončil smírně 1:1.

Kobylkám se nevydařil ani vstup do druhé půle - nakopnutý míč doběhl Koudelka a k překvapení všech jeho střela skončila v síti - 2:1. Podolští se tlačili za vyrovnáním, jenže krásnou střelu Tomana vykopl z brankové čáry obránce. Podolští měli optickou převahu, ale nedokázali se dostat do koncovky. Domácí hrozili po nakopávaných míčích na rychlé útočníky, ale Červinka několikrát vyběhl a situace vyřešil. Podolští minutách otevřeli hru a několik slibných centrů do vápna od trojice Fejfar - Skala - Šváb přiletělo, jenže k zakončení na bránu se hosté nedostali. Domácí dokázali v posledních pěti minutách dvakrát udeřit do otevřené obrany a rozhodli o svém vítězství 4:1.

Podolští nehráli špatně, jenže jejich aktivita končila na hranici vápna Tupadel. Domácí naopak hráli jednoduše a dlouhé nákopy za obranu dokázali dobře zakončit. Podolští kromě bodů ztratili i Radka Tomana, který si zranil kotník, a Filipa Červinku, který si při posledním gólu poranil koleno. Kobylky se nebezpečně přibližují sestupujícím příčkám, náskok činí pouze 1 bod. Benago zkusí získat body v dalším zápase proti Červeným Janovicím. Hraje se v neděli od 17 hodin.

Tabulka: odkaz

Branky: Chleborád 2, Koudelka, Kavánek - Doubek.

Sestava FC: Červinka - Jan Švadlenka, Lukáš Toman, Kupka, Vančura (70. Bohuslav Šváb) - Radek Toman (20. Frčka), Fejfar, Skala, Weinlich - Kachmarskyy, Doubek.

Sestava Tupadly: TBD

Rozhodčí: HB

Zpět