Výsledky mládeže FC - prohra mladších žáků s Malešovem, vydřené vítězství dorostu v Horních Bučicích

16.04.2012 12:34

Mladší žáci: Bílé Podolí - Malešov 2:9 (0:4)

Větší důraz a výšková převaha tří hráčů Malešova rozhodla o konečném výsledku, který je pro malé Kobylky trochu krutý. Po poločase 0:4 nechtěli domácí opakovat desetibrankový příděl jako na podzim v Malešově a nakonec se skóre zastavilo na devítce. Nutno však pochválit dva vstřelené góly a bojovnost - hlavně ve druhém poločase, který jako tradičně na jaře zvládly Kobylky mnohem lépe než první část.

Příští kolo hrají mladší žáci FC v Nových Dvorech v sobotu 21. dubna od 15:15.

Fotogalerie: Mladší žáci: FC BP - Malešov

Branky: Fojtík 2

Sestava: Mareš - Bížová, Fojtík, Stárek - Šindelář, Heřmánek, Hrubešová - Štoček. Střídali: Horálek, Černá, Verunáč, Perner.

Dorost: Horní Bučice - Vrdy/Bílé Podolí 1:2 (0:1)

Ve druhém jarním kole se dorostenci vypravili k derby do Horních Bučic. Oproti jasnému podzimnímu zápasu (10:0 - odkaz) byl k vidění vyrovnaný fotbal a těsné vítězství hostů, když domácí neměli daleko k zisku premiérového bodu v sezóně.

Hosté hráli od začátku v deseti a proti dobře pozičně hrajícím domácím jim onen jeden hráč viditelně scházel. I přesto se dokázal střelec Weinlich prosadit v prvním (viz video) i ve druhém poločase a zařídil tak svému celku těsné, ale o to cennější vítězství 2:1.

Díky třem bodům z Horních Bučic zůstává dorost na třetím místě tabulky, které bude obhajovat v dalším kole proti vedoucímu mužstvu Sázava/Rataje. Hraje se v neděli od 10:15 ve Vrdech.

Fotogalerie: Dorost: Horní Bučice - Vrdy/Bílé Podolí

Branky: Weinlich 2

Sestava: Krejčíř - Horký, Jakub Vocl, Chadraba, Wimer - Filip Vocl, Novák, Hurda, Ronovský - Weinlich.

Video:

gól Karla Weinlicha na 0:1

Zpět