Ze Suchdola béčko přivezlo bod za remízu 3:3

28.05.2014 08:05

Suchdol B - Bílé Podolí B 3:3 (0:1)

Na půdě druhého celku tabulky dokázali Podolští vyhrát první poločas, ale ve druhém soupeř stav otočil. Přesto se dostaly znovu do vedení Kobylky, jenže Suchdol vyrovnal na konečných - a podle průběhu zápasu zřejmě zasloužených - 3:3.

V prvním poločase byli nebezpečnější hosté - ve 4. minutě střílel Šváb nad bránu, v 16. minutě Mužátkův pokus Procházka chytil. V 19. minutě Semínkovu přízemní střelu brankář jen vyrazil a Horkému chyběl krok k zakončení do odkryté brány. Ujal se až lob Semínka ve 23. minutě, kdy zužitkoval Švábovo přesně načasované vysunutí - 0:1. Domácí zahrozili dvakrát po dlouhých autech, ale Beran byl u tyče včas. Stejně tak si Beran poradil při největší šanci domácích v prvním poločase, kdy ho z malého vápna nepřekonal Schwarz. Na druhé straně mohl zvýšit Šváb, jenže Procházka stačil vyrazit jeho střelu na břevno. Ve 40. minutě se dostal k hlavičce Doubek, ale zařízení netrefil. Poločas skončil vedením Kobylek 1:0.

Stejně jako o den dříve áčko, také benago inkasovalo hned z kraje druhé půle. Ve 47. minutě Beran neudržel střelu Beneše z 20 metrů - 1:1. Obrat hosté dokonali v 51. minutě po přísně odpískané penaltě - 2:1 (viz video). V 62. minutě si domácí obránce ve vápně sám nastřelil ruku (viz video), i tato penalta byla přísná - Štoček srovnal na 2:2 (viz video). V 64. minutě Spáčil napřáhl z voleje a míč jen těsně minul šibenici. Na druhé straně se k odraženému míči po rohu dostal Střihavka a míč napálil do břevna. V 77. minutě se hosté po rychlé akci dostali do vedení - Skala našel ve vápně Semínka, který neměl problém zakončit do prázdné brány - 2:3. Jenže hned po rozehrávce utekl Schwarz a místo centru míč orazítkoval obě tyče a následně skončil v síti - 3:3. V 85. minutě hlavičkoval Heřmánek, ale Procházka byl na místě. Remízu mohl ještě zvrátit Semínko, který si míč dobře zpracoval, ale z hranice vápna střílel mimo bránu. Zápas skončil nerozhodně 3:3.

Divákům se utkání muselo líbit - obě mužstva předvedla několik pohledných akcí, dvě břevna, dvě penalty a hlavně šest gólů. Druhý Suchdol si tak nejspíše upevnil svou postupovou pozici, naopak podolské benago přišlo o třetí místo, které přenechalo Klukům, i když jen o bod. Do konce sezóny zbývají ještě tři kola a Podolští se o čtyřicetibodovou hranici a třetí místo porvou. Příležitost k tomu budou mít hned v neděli proti Červeným Janovicím. Hraje se od 17 hodin.

Fotogalerie: Suchdol B - FC BP B

Branky: 47. Beneš, 51. Holub z penalty, 78. Schwarz - 23. a 77. Semínko, 62. Štoček z penalty.

Sestava FC: Beran - Jansa, Kupka, Šilha, Mužátko - Horký (70. Heřmánek), Skala, Bohuslav Šváb, Spáčil - Doubek (46. Štoček), Michal Semínko.

Sestava Suchdol: Procházka - Lázňovský, Holub, Bášti st., Bureš, Pipek, Beneš, Schwarz, Jakubů, Střihavka, Chlád. Střídal Bášti ml.

Rozhodčí: Horský Jan.

Video:

penalta domácích

situace před penaltou

penalta Štoček

Zpět