O víkendu jdou do boje všechny podolské týmy

18.05.2012 12:36

O víkendu 19.-20. května se oproti minulému víkendu (mladší žáci a mladší přípravka měli volno) zapojí do hry všechny podolské týmy. Na domácím hřišti diváci uvidí jen A tým (v neděli), ostatní hrají venku (dorost "doma" na hřišti ve Vrdech).

A tým

Derby s Tupadly čeká fotbalisty A týmu. Soupeř už není na posledním místě tabulky, když zvládl dvě poslední kola se ziskem 6 bodů a nyní je s 23 body na 12. místě tabulky. I proto bude zápas velmi náročný, pro oba soupeře bude jeho výsledek velmi důležitý. Podzimní duel skončil remízou 1:1 (odkaz). Hraje se v neděli od 17 hodin, sraz hráčů je v 16 hodin.

B tým

Podolské benago jede hájit dosavadní neporazitelnost na horkou půdu do Záboří, které si jako zatím jako jediné v této sezóně dokázalo odvézt bod z Bílého Podolí. Hraje se v sobotu od 17 hodin, sraz hráčů je na hřišti v Bílém Podolí v 15:30.

Dorost

V neděli dopoledne přivítají dorostenci na hřišti ve Vrdech Sedlec. Pokud se sejdou v dostatečném počtu, mohli by si napravit reputaci ze zápasu v Malešově a ve vyrovnané tabulce zaútočit na vyšší příčky. Hraje se v neděli v 10:15.

Mladší žáci

Po týdenní pauze jsou mladší žáci natěšení na souboj s Kaňkem, který se hraje v neděli v 15:15 (na Kaňku).

Mladší přípravka

Mladší přípravku čeká další turnaj - tentokrát v Malešově. Soupeři Bílému Podolí budou domácí Malešov, Uhlířské Janovice a Kutná Hora.

Zpět