Se Suchdolem prohra 1:3

23.07.2012 08:50

Bílé Podolí - Suchdol 1:3 (0:2)

Po sobotním náročném zápase s Radimí nechal trenér Šváb odpočívat několik hráčů (Jelínek, Zelený, Trpišovský, Toman, Švadlenka, Svoboda), i proto jsme jeli do Nepoměřic, kde se hrál zápas se Suchdolem, trochu s obavami o slušný výsledek. Obavy se však nepotvrdily, hráči béčka, kteří doplnili pro tento zápas áčkaře, utkání zvládli.

Úvod byl vyrovnaný, ale v průběhu prvního poločasu se začínala projevovat kvalita soupeře, Podolští až příliš snadno přicházeli o míč a výsledkem byla branka Janovského po dlouhém pasu za obranu - 0:1. Ještě do poločasu to bylo o dvě branky, když centr Linharta na zadní tyč usměrnil Křelina.

Druhý poločas se hrál ve vlažnějším tempu, Suchdol nevyužil několik šancí, na druhé straně mířilo do vápna několik centrů, ovšem k zakončení nevedly. Na 0:3 upravil v 70. minutě Tomíšek, v 75. minutě zaznamenal čestný úspěch Kobylek Kachmarskyy, když chladnokrevně využil nepovedený pokus o malou domů - 1:3. V závěru Suchdolští nastřelili ještě břevno a tyčku, ale skóre se už nezměnilo.

Utkání určitě splnilo svůj účel, do hry se během víkendu dostala většina hráčů, kteří začali přípravu. Tréninkový maratón v týdnu pokračuje, o víkendu se potom hraje další přípravné utkání v Jestřábí Lhotě. Tentokrát snad za lepších podmínek, než v rámci zimní přípravy (odkaz).

Branky: Kachmarskyy - Janovský, Křelina, Tomíšek

Sestava FC: Nečas – Kraus, Semínko, Mužátko, Heřmanský – Jos. Fejfar, Čakovský, Štoček, Kupka – Šálený, Kachmarskyy. Střídali: Doubek, Jansa, Šváb.

Sestava Suchdol: Míšek – Křelina, Holík, Linhart, Rak – Tomíšek, Klička, Šváb, Kozel – Janovský, Šimon. Střídal: Langr.

Rozhodčí: Pařez

Zpět