Další mrazivý zápas přinesl druhou prohru v přípravě

13.02.2012 12:04

Bílé Podolí - Jestřábí Lhota 2:4 (2:3)

Když se hrálo minulou sobotu v -9°C, málokdo si pomyslel, že bude hrát v ještě větším mrazu. V sobotním podvečeru ukazoval teploměr v okolí čáslavské umělé trávy -16°C a podolské Kobylky nastoupily proti Jestřábí Lhotě hrající kolínský okresní přebor.

Do brány musel Luboš Štoček, který lovil míč ze své sítě v 10. minutě po dalekonosné ráně pod břevno. Na 1:1 vyrovnal v 15. minutě Zelený, když z 25 metrů obstřelil zeď. Do vedení šla opět Jestřábí Lhota, když útočníci vystihli nepřesnou rozehrávku a zakončili do prázdné brány - 1:2. Na 2:2 vyrovnal ve 25. minutě Šálený, který pěkným obloučkem přeloboval brankáře. Lhotečtí hrozili hlavně ze standardních situací, kde měli díky výškové převaze navrch. Ve 30. minutě ještě Štoček vyrazil hlavičku na břevno, ale ve 35. minutě byl na další umístěnou hlavičku krátký - 2:3.

Ve druhém poločase se více bojovalo, Podolští zaostávali za soupeřem kombinačně i důrazně. Výsledkem byl gól na 2:4 v 65. minutě. Několik dalších šancí na obou stranách zůstalo nevyužito, a tak Jestřábí Lhota zaslouženě zvítězila o dvě branky.

Utkání mělo slušnou úroveň a hrálo se v rychlém tempu, možná i proto, aby se hráči v mrazu zahřáli. Herně je stále co zlepšovat, fyzická příprava vyvrcholí v tomto týdnu třemi tréninky (hala, bazén, výběh, spinning) a dvěma víkendovými zápasy (sobota 18 hodin Malín UMT KH, neděle 16 hodin Malešov UMT Čáslav).

Branky: Zelený, Šálený

Sestava: Štoček - Toman, Semínko, Kupka, Svoboda, Mužátko, Jakub Fejfar, Josef Fejfar, Trpišovský, Zelený, Vávra, Šálený, Jelínek, Švadlenka. Střídání hokejově.

Zpět