Béčko se sešlo poprvé, prohrálo v Nových Dvorech

12.03.2012 10:42

Nové Dvory - Bílé Podolí B 3:1 (1:0)

Podolské benago se sešlo poprvé po zimní pauze a sehrálo přípravné utkání na půdě Nových Dvorů.

Úvod zápasu byl opatrný a plný nepřesností, hrálo se od vápna k vápnu - výjimkou byly standartní situace, ovšem na jedné straně dobře zasáhl Štoček a na druhé straně hlavičkoval Vávra těsně vedle. Ve 35. minutě Podolští inkasovali, když se nestihli zformovat po střídání - 1:0. Chmelař s Jelínkem se snažili o vyrovnání, ale své šance nedokázali dotáhnout do zakončení, častokrát byl také odmáván ofsajd - většinou správně.

Ve druhém poločase se obraz hry nezměnil - šancí bylo poskromnu. Podolští si vypracovali několik rohových kopů, některé byly nebezpečné, ale skóre se neměnilo. Nakonec hosté doplatili na touhu vyrovnat - sólový nájezd v 80. minutě ještě Štoček bravurně zlikvidoval, ovšem na střely z 85. a 87. minuty nedosáhl. V 90. minutě se konečně prosadili Podolští, když po Švábově trestném kopu prodloužil Vávra na Jelínka, po jehož patičce Kupka z malého vápna snížil na 3:1.

V zápase byla vidět nesehranost, ovšem určité fáze hry se jevily nadějně a na těch je třeba stavět v jarních bojích. Béčko bude hrát další přípravné utkání v sobotu 17. března proti České Bělé, která hraje III. třídu okresu Havlíčkův Brod. Místo a čas budou upřesněny.

Branka: Kupka

Sestava: Štoček - Doubek, Šváb, Kupka, Heřmanský - Vávra, Radek Toman, Šilha, Jansa - Jelínek, Chmelař. Střídali: Novák, Roušar.

Zpět