Benago ani na Klukách nebodovalo

11.09.2021 07:43

Kluky - Bílé Podolí B 4:0 (1:0) 

V prvních dvou kolech podolské benago nebodovalo, a tak nemohlo mít jiný cíl než přivézt z Kluků první letošní příspěvek do tabulky Kutnohorská Stříbrná 11° III. třídy. To se bohužel nepovedlo, navíc poprvé v sezóně vyšli podolští střelci naprázdno. 

Jedinou branku prvního poločasu vstřelil domácí útočník Kňourek už ve 14. minutě. V té době málokdo tušil, že půjde o gól vítězný. 

Ve druhém poločasu byl průběh zápasu otevřený, na malém hřišti to neměla obě mužstva daleko k vápnu soupeře. Snahy hostů o vyrovnání se bohužel neujaly, naopak branky padaly na druhé straně. V 63. minutě vystřídal Píška a v rozmezí od 74. do 81. minuty stihl nasázet hattrick - 4:0! Podolští se nezmohli ani na čestný úspěch, brankář Korejtko všechny šance pochytal. 

Zápas byl dlouho vyrovnaný a domácí dlouho vedli o jediný gól, ale v poslední čtvrthodině Podolští otevřeli hru a výsledkem byly tři inkasované branky během sedmi minut - i proto konečný výsledek vypadá, jak vypadá. Nedá se nic dělat, Kobylky musí zabrat v dalších kolech na domácí půdě. V neděli přijedou Tupadly B, které také zatím nebodovaly. Hraje se ještě naposledy od 17 hodin. 

Branky: 14. Kňourek, 74., 75. a 81. Píška. 

Sestava BP: Staš - Jan Švadlenka, Šilha, Plechatý, Šejvl (76. Forst) - Tronchev (46. Horálek), Štoček st., Smutný, Chudomel (46. Fojtík) - Tyšer, Bíža (72. Jukl). 

Sestava Kluky: Korejtko - Dvořák, Siváček, Ozstatní, Kadlec, Navrátil, Procházka, Vébr, Votava, Beneš, Kňourek. Střídali: Šrámek, Pecha, Kraft, Píška. 

Rozhodčí: Beránek Jiří.

Zpět