Benago poprvé vyhrálo, doma porazilo Sedlec B

07.10.2020 16:21

Bílé Podolí B - Sedlec B 5:3 (3:2) 

Až v sedmém kole si připsali hráči podolské rezervy vítězství za 3 body. Nutno dodat, že se na jejich stranu přiklonilo štěstí, ale po smůle v předchozích zápasech si takovou výhru určitě zasloužili. Své první branky za Kobylky si připsali Oto Bíža a Julian Tronchev, navíc se hattrickem blýskl kanonýr Tyšer.

Hned v 5. minutě otevřel skóre domácí útočník Bíža, kterému přihrával Štoček - 1:0. Zvýšit mohl v 19. minutě z trestného kopu Štoček, ale trefil břevno. Branka tak padla na druhé straně - po rohu si domácí srazili míč do vlastní sítě, 1:1. Otočit skóre se hostům povedlo v 31. minutě, když špatnou rozehrávku vystihl Došek - 1:2. Tento vývoj připomínal minulé zápasy podolské rezervy, tentokrát však Kobylky zabraly a ještě do poločasu si vzaly vedení zpět: ve 40. minutě vyrovnal Tronchev hlavou po rohu, těsně před odchodem do kabin Tyšer - jak jinak, než po rohu - prostřelil vše, co mu stálo v cestě, 3:2!

Ve druhé půli se hosté hnali za vyrovnáním, ale Berana na brankové čáře zastoupil Toman a gólu zabránil. Naopak v 60. minutě poslal Šváb do samostatného úniku Tyšera, který navýšil na 4:2. Ovšem vyhráno zdaleka nebylo - hosté měli během poslední půlhodiny snad sedm vyložených šancí, ale prosadili se až v 88. minutě dorážkou do odkryté branky - 4:3. V poslední minutě však Tyšer po samostatné akci zpečetil první letošní výhru pro podolskou rezervu - 5:3.

Díky třem bodům se Kobylky dostaly z nejhoršího, ale je nutné bodovat pravidelně a tím se vrátit do klidného středu tabulky. V dalším kole Podolští zajíždějí do Vlkanče, hraje se v neděli od 15 hodin.

Branky: 5. Bíža, 40. Tronchev, 45., 60. a 90. Tyšer - 27. vlastní, 31. Došek, 88. Vavřina. 

Sestava BP: Beran - Jan Švadlenka, Šilha, Lukáš Toman, Procházka - Tronchev (46. Fojtík), Štoček st., Šváb, Plechatý (55. Novotný) - Tyšer, Bíža (63. Novák). 

Sestava Sedlec: Dostál - Češpiva, Jiráň D., Hyka, Kolda, Došek, Žídek, Culek, Dražan, Jiráň R., Vavřina. Střídali: Hvězda, Bohouňovský, Fitzbauer, Rohan. 

Rozhodčí: Šnábl Jan. 

Diváků: 50.

Zpět