Benago poprvé vyhrálo, Tupadly porazilo nejtěsnějším rozdílem

16.09.2021 19:56

Bílé Podolí B - Tupadly B 1:0 (1:0)

Po prvních třech kolech nemělo podolské benago ani bod, ale úplně stejně na tom byl soupeř. Fanoušci mohli očekávat gólovou přestřelku, protože průměr z prvních tří kol byl u Kobylek 6 branek na zápas. Tentokrát však bylo všechno jinak, rozhodla jediná branka. 

Ta padla hned v 11. minutě po přímém kopu, který Štoček mladší zakroutil přesně k tyči - 1:0. Podolští získali klid na své kopačky a měli převahu, jenže další šance už neproměnili a do kabin se šlo za jednobrankového vedení. 

Ani ve druhé půli žádná přestřelka nenastala. Domácí vycházeli ze zabezpečené obrany a soustředili se na udržení vedení, což se jim dařilo a hosté se nedostali do jediné vyložené příležitosti. Několik náznaků šancí a standardních situací dokázala vyřešit obrana včele s brankářem Radovnickým. Pojistka sice nepřišla, ale Kobylky to mrzet nemuselo, tři body zůstaly doma za výhru 1:0. 

Jde sice o hubené vítězství, ale zaplať pánbůh za tři body. Kobylky se odrazily ode dna tabulky a se třemi body se jim bude blíže středu tabulky dýchat lépe. Další zápas se hraje opět doma, ale tentokrát proti týmu z čela tabulky, přijedou Bratčice. Hraje se v neděli od 16:30. 

Branka: 11. Štoček ml. 

Sestava BP: Radovnický - Jan Švadlenka, Horálek (85. Forst), Plechatý, Spáčil (78. Jukl), Tronchev, Štoček ml., Štoček st., Malý (55. Bíža), Sanchez (46. Šejvl), Tyšer. 

Sestava Tupadly B: Lipták - Krajíček, Čunderlík, Vojáček, Stieber, Mastik, Klička, Pipek, Čermák, Daru, Koudelka. Střídali: Kopecký, Holboj, Stieber, Semerád. 

Rozhodčí: Vojtíšek Radek. 

Diváků: 85.

Zpět