Benago porazilo Červené Janovice o šest branek

16.10.2018 21:35

Bílé Podolí B - Červené Janovice 7:1 (2:0) 

Proti poslednímu celku tabulky si chtěli Podolští připsat povinné tři body a ideálně i vylepšit skóre, které se ještě před zápasem pohybovalo v záporných číslech. Po zápase už o jednu branku kladné je, i přes jednu inkasovanou branku.

Zápas začal s mírným zpožděním, protože hosté dorazili na poslední chvíli, a to ještě ne úplně kompletní. Nakonec nastoupili v deseti. Ráz zápasu určila hned druhá minuta a výstavní trefa Kachmarského do šibenice - 1:0. Domácí se uklidnili, ale možná až moc, protože další šance zahazovali - Štoček ve vyložené pozici přestřelil, Trpišovského střelu vychytal Dlouhý a Kachmarskyy v ideální pozici míč netrefil dobře. Hosté mohli trestat ve 30. minutě, kdy hlavička z gólové pozice minula Beranovu branku. Na druhé straně Štoček našel ve vápně Kupku, který si věděl rady - 2:0. Tímto skóre skončil i poločas.

Ve druhé půli se Podolští konečně rozstříleli: ve 47. minutě našel Trpišovský ve vápně Kupku - 3:0. Hattrick dokonal Kupka v 52. minutě hlavou po rohu Štočka - 4:0. Následoval festival zahozených šancí, kdy v zakončení neuspěli dvakrát Novotný, Procházka nebo Kachmarskyy. Na druhé straně měl práci i Beran, který v 65. minutě musel zasahovat. V 67. minutě dotáhli sympaticky hrající hosté na snížení, když jim domácí svým nedůrazem umožnili projít až do vápna a zakončit - 4:1. Ovšem góly padaly hlavně na druhé straně - v 71. minutě po přihrávce Štočka skóroval Toman, v 78. minutě už na 6:1 zavěsil Trpišovský. V 88. minutě přidal ke čtyřem asistencím konečně také gól Štoček, jemuž po velkých zmatcích v obraně Janovic předložil míč před prázdnou bránu Horký - 7:1.

Podolští si díky vítězství polepšili na 5. místo a také překlopili již zmíněné skóre do kladných hodnot. Dobrou formu se benago bude snažit zúročit i v Malíně, kde se hraje v neděli od 15:30.

Branky: 2. Kachmarskyy, 32., 47., 52. Kupka, 71. Toman, 78. Trpišovský, 88. Štoček - 67. Bouma. 

Sestava BP: Beran - Jan Švadlenka (46. Procházka), Šilha, Lukáš Toman, Jansa - Horký, Trpišovský, Štoček, Novotný - Kupka, Kachmarskyy. 

Sestava Červené Janovice: Dlouhý - Hájek L., Vavřina, Bouma, Červinka - Zelinka, Hájek I., Víta, Jehlička - Mutl. 

Rozhodčí: Mucha Daniel. 

Diváků: 30. 

Video: 

gól Jaromíra Kupky na 4:0 

 

dvojitá šance Jirky Novotného 

střela Pepy Procházky

Zpět