Benago proti Paběnicím rozhodlo už v prvním poločase

25.09.2019 15:53

Bílé Podolí B - Paběnice B 6:2 (4:0)

Hráči podolské rezervy se utkali s tabulkovým sousedem, ale zápas měli od začátku pod kontrolou a o třech bodech rozhodli čtyřmi brankami už v prvním poločase.

Do první šance se dostali hosté, ale nemířili přesně. Na druhé straně se po Štočkově trestném kopu dostal k hlavičce Šejvl, ale míč orazítkoval břevno. V 16. minutě se poprvé měnilo skóre: k trestnému kopu se opět postavil Štoček a Radovnický překonal Kočího - 1:0. Štoček dál zásoboval své spoluhráče přesnými centry a jeden z nich využil Šejvl - 2:0. Ve 34. minutě tentokrát Šejvl přihrával a Štoček přesně zakončoval - 3:0. Skvělý první poločas zakončil Štoček s bilancí 1 gól a 3 nahrávky - ve 42. minutě totiž vybídl ke skórování Tyšera, 4:0! Hosté sice také měli šance, ale s několika trestnými kopy a střelami zpoza vápna si Staš poradil.

Hosté se dočkali snížení hned zkraje druhé půle po pěkné kombinaci ve vápně - 4:1. Domácí však neznervózněli a v 58. minutě Tyšer zvýšil na 5:1. Tyšek mohl přidat další branku, ale v rozhodující chvíli uklouzl. Gólovou šanci neproměnili ani hosté, kteří mířili vedle. Přesto se skóre ještě jednou na každé straně změnilo - na 5:2 snížil Čáp střelou z dálky, ale poslední slovo měli domácí: opět přihrával Štoček a Tyšer dokonal hattrick - 6:2.

Podolští vyhráli zaslouženě a získali v domácím prostředí tři body, kterými potvrdili venkovní vítězství v Sázavě. V příštím kole se benago představí v Červených Janovicích, hraje se v sobotu od 12:30.

Branky: 16. Radovnický, 26. Šejvl, 34. Štoček ml., 42., 58. a 70. Tyšer - 48. Fuksa, 67. Čáp.

Sestava BP: Staš - Jan Švadlenka, Frčka, Lukáš Toman, Šilha - Chudomel (28. Novák), Šváb, Šejvl (60. Bíža), Štoček ml. - Tyšer, Radovnický.

Sestava Paběnice: Kočí - Zeman, Blaček, Sedláček, Kunášek, Fuksa, Čáp, Šimánek, Krupička, Sochr, Brotánek. Střídal: Tejkal.

Rozhodčí: Křivka František.

Diváků: 30.

Zpět