Benago si proti Klukům zastřílelo, nestačila ani výsledková tabule

30.10.2016 12:15

Bílé Podolí B - Kluky 11:0 (5:0)

Hráči podolské rezervy věděli, že přijede poslední tým tabulky, který má problémy se sejít v jedenácti lidech, ale poslední kolo a bodový zisk Kluků přece jenom zaselo pochybnost. Ta se však vytratila po pěti minutách, po kterých vedli Podolští 2:0 a pak už to byla jenom otázka skóre.

Už ve 2. minutě našel Šváb Weilnicha, který poprvé rozvlinil síť - 1:0. Hned o dvě minuty později zakončil horký akci Mužátka se Švábem a bylo prakticky rozhodnuto - 2:0. V následujících minutách si s chutí útočící domácí však vylámali zuby na Korejtkovi, který kryl několik stoprocentních šancí, ale ještě do poločasu skóre navýšili Štoček po přihrávce Frčky, Frčka po přihrávce Štočka a Mužátko po pěkném průniku Horkého - 5:0.

Do druhé půle Podolští vystřídali a právě střídající Chmelař pokračoval v gólostroji Kobylek. Jako první se trefil Weinlich po další asistenci Horkého, ale pak už úřadoval Libor Chmelař, který čistým hattrickem navýšil až na 9:0. Diváky vyvolávanou desítku završil Kachmarskyy a konečnou podobu skóre určil svým čtvrtým gólem Chmelař po přihrávce Weinlicha - 11:0. Gólů mohlo být mnohem více, jenže brankář Korejtko zlikvidoval mimo jiné šanci, kdy na něj šli dva podolští hráči úplně sami. I tak si benago vylepšilo skóre a v klidném tempu porazilo Kluky 11:0.

V posledním domácím zápase benago potěšilo fanoušky málo vídanou kanonádou, ale v dalších třech kolech to tak snadné nebude. V sobotu hrají Podolští ve Zbýšově, o týden později v Červených Janovicích a v posledním kole v Miskovicích. Cílem zůstává udržení v první polovině tabulky, aktuálně je podolská rezerva na 5. místě tabulky s 19 body.

Fotogalerie: odkaz

Branky: 2. a 48. Weinlich, 4 Horký, 23. Štoček, 38. Frčka, 39. Mužátko, 52., 53., 72. a 81. Chmelař, 76. Kachmarskyy.

Sestava FC: Skokan - Frčka, Šilha, Lukáš Toman, Jansa - Horký, Bohuslav Šváb (46. Jan Švadlenka), Štoček (46. Chmelař), Weinlich - Mužátko, Kachmarskyy.

Sestava Kluky: Korejtko - Malý, Ráliš, Rajsík, Smetana, Navrátil, Vavřina J., Bubák, Kadlec, Vavřina V.

Rozhodčí: Ledvina Lubomír.

Diváků: 30.

Video:

gól na 11:0 - Libor Chmelař

Zpět