Benago sice remizovalo s Ratajemi, ale tři hráči ze soupisky znamenali kontumaci ve prospěch soupeře

08.04.2022 19:38

Bílé Podolí B - Rataje nad Sázavou 0:3 kontumačně

Po vítězství v prvním jarním kole na půdě sedlecké rezervy chtěly Kobylky potvrdit tři body na domácí půdě. Soupeřem byly Rataje, které se nacházejí ve středu tabulky. 

Na hřišti si oba celky body rozdělily za remízu 1:1 - po bezbrankové první půli poslal hosty do vedení Kostiuk, čtvrt hodiny před koncem srovnal Švadlenka. Jenže všechno nakonec bylo jinak. Po následné kontrole soupisky totiž bylo zjištěno, že si Podolští nepohlídali počet hráčů, kteří mohou za rezervu nastoupit. Pravidla v těchto situacích hovoří jasně - pokuta, kontumace a navíc zákaz výkonu funkce vedoucího mužstva na půl roku. Hráčů se naštěstí v tomto případě tresty netýkají. 

Nezbývá než se ze situace poučit a zkusit získat ztracený bod někde jinde. Ve Vlkanči, který je na třetím místě, to však bude hodně těžké. Hraje se v neděli od 16:30.

Branky: 75. Tomáš Švadlenka - 56. Kostiuk.

Sestava BP: Staš - Jan Švadlenka, Radovnický, Spáčil (46. Tomáš Švadlenka), Horálek (85. Jukl), Dvořák, Štoček st., Novotný (61. Fojtík), Tronchev, Bíža, Tyšer.

Sestava Rataje: Koldsciter - Brablík, Kostiuk, Bureš, Hrabánek, Novotný, Čepelák, Novotný, Fencl, Svoboda, Uher. Střídal: Kubišta.

Rozhodčí: Hejduk Zdeněk.

Diváků: 30.

Zpět