Benago už tři zápasy nedalo gól, také Malín si odvezl tři body

28.10.2017 19:48

Bílé Podolí B - Malín B 0:3 (0:1)

Proti Malínu měli Podolští ideální příležitost k napravení reputace po nepovedeném utkání proti Klukům. Jenže ani ve třetím zápase v řadě Kobylky nedaly gól a přenechaly všechny body soupeři. Herně došlo sice ke zlepšení oproti poslednímu zápasu, ale výsledkově to dopadlo ještě hůře a v posledních třech zápasech mají Podolští hrozivé skóre 0:12!

Přitom v úvodu zápasu se domácí do svého soupeře pustili a vypadalo to, že bude jen otázka času, kdy vstřelí první branku - brankář Neprášek měl práci proti střelám Netáhla, Skaly a Štočka. Ve 14. minutě po Skalově centru nebezpečně hlavičkoval Netáhlo, ale míč branku minul. Hosté se dostali poprvé před Jansovu bránu v 16. minutě a hned z toho byl gól! Po rohovém kopu zakončoval Procházka na zadní tyči přesně - 0:1. Podolští pokračovali i nadále v aktivitě, ale v zakončení se jim nedařilo - další Netáhlův pokus šel nad bránu, Štočkův přímý kop vyrazil brankář na roh. Ve 32. minutě přišla největší šance na vyrovnání - Netáhlova hlavička orazítkovala tyč a následně obránci odkopli míč z brankové čáry! Ve 35. minutě se odražený míč odrazil k Fejfarovi, který měl před sebou odkrytou branku, ale obrana stačila jeho střelu zablokovat. Do konce poločasu přišlo ještě několik náznaků, ale opět bez gólové koncovky. Poločas tak vyhráli hosté o jednu branku.

Ve druhé půli pokračovala hra ve stejném duchu - domácí útočili, ale branka hostů pro ně byla zakletá. Hosté hájili své vedení v hlubokém bloku, ze kterého občas vyrazili do protiútoku, jako například v 60. minutě, kdy měl Jansa plné ruce práce s nepovedeným centrem z levé strany - míč vyrazil na břevno! V 70. minutě střílel Fejfar jen do dobře postaveného brankáře. V 75. minutě Skala pálil z vápna těsně vedle. To Malínští byli v útoku efektivnější - kombinaci ve středu hřiště zakončil gólovou střelou Vrba - 0:2. Hned po rozehrání prošel Fejfar obranou a předložil míč Kupkovi, ale brankář Neprášek skvělým zákrokem udržel čisté konto. O to ho nepřipravil ani Fejfar, který z dorážky mířil jen doprostřed. V 88. minutě si Podolští vypili kalich hořkosti až do dna, když obraně utekl Jeřábek, obešel i brankáře a do prázdné brány zvýšil na 0:3.

Benagu se poslední dobou vůbec nedaří. Prohra v Kácově by se ještě dala skousnout, ale dvě domácí porážky s Kluky a Malínem jsou zbytečnou bodovou ztrátou, která by mohla Kobylky v konečtém zúčtování mrzet. Zatím je benago na 10. místě se ziskem 11 bodů po 10 kolech. Do konce podzimu je nutné ještě nějaké body získat, aby nepřezimovalo na sestupových příčkách. Třeba už v příštím kole v Křeseticích, i když vzhledem k souběhu to bude těžké. Hraje se v sobotu od 14 hodin.

Fotogalerie: odkaz

Branky: 16. Procházka, 78. Vrba, 88. Jeřábek.

Sestava FC: Jansa - Jan Švadlenka, Šilha, Jakub Fejfar, Frčka - Josef Fejfar, Skala, Štoček, Horký - Kachmarskyy (67. Kupka), Netáhlo.

Sestava Malín: Neprášek - Handa, Procházka V., Šťastný, Kraus, Bucifal, Jeřábek, Procházka P., Vrba, Husa, Trousil. Střídali: Puchýř, Mička.

Rozhodčí: Poklop Petr.

Diváků: 20.

Zpět