Benago už vyhlíží konec podzimu, doma opět prohrálo

06.11.2021 18:12

Bílé Podolí B - Sázava B 2:6 (0:4)

Podolské benago si v závěru podzimu pěkně zavařilo situaci v tabulce III. třídy, protože ani proti sázavské rezervě nedokázalo bodovat. Opět rozhodl první poločas, který Kobylky nezvládly potřetí za sebou - výsledek 0:4 se ve druhé půli těžko dotahuje.

V první půli rozhodla efektivita v zakončení hostů. Sázava postupně navyšovala skóre až na 0:4 a vypadalo to na slušný debakl. Domácí se sice dostali do zakončení, ale Tyšer se neprosadil. Jinak o prvním poločase není co psát.

Ve druhé půli začali domácí dobře, Tyšer hned ve 49. minutě snížil na 1:4. Místo dalšího snížení skóre však přišlo definitivní rozhodnutí, když Sázava během pár minut dvěma góly navýšila na 1:6, bylo po zápase. Alespoň kosmetickou úpravu skóre zařídil v 73. minutě Jukl, který využil precizní přihrávky Tyšera - 2:6.

Situace je vážná, Podolští mají pouhých 7 bodů a krčí se u dna tabulky. V posledním kole se jede do Miskovic, což bude prakticky existenční zápas, jelikož jde o tabulkového souseda (6 bodů). Hraje se v neděli od 14:00.

Branky: 49. Tyšer, 73. Jukl - 10. a 30. Kilián, 25. a 57. Svoboda, 39. Stejskal z penalty, 52. Schneider.

Sestava BP: Radovnický - Jan Švadlenka, Šilha, Štoček ml. (59. Fojtík), Horálek (65. Jukl) - Chudomel, Štoček st. (46. Bíža), Skala, Tronchev - Tomáš Švadlenka, Tyšer.

Sestava Sázava: Hrbek - Dytrich, Rais, Schneider, Švehla, Svoboda, Koštuřík, Procházka, Kyselka, Stejskal, Kilián. Střídal: Míšek.

Rozhodčí: Chalupa Martin.

Diváků: 30.

Zpět