Benago v Červených Janovicích na body nemělo, alespoň nasázelo čtyři branky

17.05.2022 22:49

Červené Janovice - Bílé Podolí B 11:4 (6:3)

K zápasu s již jisté postupujícími Červenými Janovicemi, které ještě neztratily v probíhající sezóně ani bod, nejelo podolské benago v dobrém rozpoložení. Na body asi pomýšlet nemohlo, a tak jsou úspěchem alespoň čtyři vstřelené branky - to se dosud žádnému soupeři Janovic nepovedlo (nejvíce 2 branky daly Uhlířské Janovice, Zbýšov a Horní Bučice).

Už ve 2. minutě utekl Iulian a rozvlnil síť za překvapeným Honsem - 0:1! Následně se zápas dostal do očekávaných kolejí a do 22. minuty nastříleli domácí 5 branek. Ve 25. minutě se opět připomněl Iulian, který přihrávku Štočka ml. přetavil ve snížení na 5:2. Ještě do poločasu domácí přidali pěkný gól na 6:2, ale poslední slovo měli hosté díky brance Štočka, kterému přihrával Dvořák - 6:3.

Druhá půle se nesla ve znamení oslav postupu do okresního přeboru - domácí přidávali další branky po pěkných kombinacích a skóre vystoupalo až na 11:3. Ale i ve druhém poločase skórovali poslední hosté - po Juklově nahrávce završil hattrick Iulian, 11:4.

Janovice rozdávají dvouciferné příděly na počkání, a tak konečný výsledek není pro Kobylky žádnou ostudou. Alespoň na chvilku si Podolští zkusili, jaké to je jít proti Janovicím do vedení, ale pak domácí spustili gólostroj. V dalším kole přijedou do Bílého Podolí Horní Bučice, které jsou na třetím místě. Hraje se v sobotu od 17:00.

Branky: 6. a 13. Uher, 8. a 59. Dudla, 15., 62. a 72. Novák, 22. Chvála, 37. a 57. Borek, 52. Vavřina - 2., 25. a 82. Iulian, 42. Štoček ml.

Sestava BP: Staš - Jan Švadlenka (46. Novák), Šálený, Václav Radovnický, Doubek - Dvořák, Štoček st., Štoček ml., Šváb (65. Jukl) - Tyšer, Iulian.

Sestava Červené Janovice: Hons - Kubík, Jiránek, Novák, Chvála, Borek, Uher, Řepka, Vavřina, Dudla, Bouma. Střídali: Víta, Vavřina, Dvořák.

Rozhodčí: Klobása Michael - Pařez Radek, Řezníček Petr.

Zpět