Benago v Sázavě nebodovalo, venku opět nedalo ani gól

16.09.2020 20:57

Sázava B - Bílé Podolí B 5:0 (3:0)

Do Sázavy jeli Podolští s vědomím, že můžou jen překvapit. Aktuální situace je nepříznivá, herně se příliš nedaří, je málo hráčů, navíc se minulý týden v zápase s Červenými Janovicemi zranil Jelínek. Když k tomu přidáme souběh s áčkem, tak to nejsou příliš nadějné vyhlídky na daleký výlet do Sázavy.

V samotném zápase byli domácí podle očekávání častěji na míči, ale Podolští žádný rychlý gól nepřipustili a až do poloviny poločasu drželi bezbrankový výsledek. Jenže domácím se ve 23. minutě podařilo otevřít skóre, když se trefil Kilián. Podolští se kromě standardních situací do vápna soupeře příliš nedostávali, a tak se skóre měnilo na druhé straně, když během tří minut dali domácí dva góly - 3:0. Tímto výsledkem skončil i poločas.

Podolští v žádném případě nechtěli opakovat scénář z posledního venkovního utkání v Horních Bučicích, kde také byl poločas 3:0, ale nakonec z toho byla potupná desítka. Takový scénář se však v Sázavě neopakoval, domácí přidali ve druhé půli "jenom" dvě branky. Ovšem ta Kiliánova stála za to - proti jeho krásnému zakončení nůžkami neměl Beran šanci. Podolští sice kopali několik rohů a při troše štěstí mohli alespoň čestný úspěch připsat, ale o bodech bylo už dávno rozhodnuto. Po výsledku 5:0 zůstaly všechny body v Sázavě.

Po čtyřech zápasech mají Kobylky jediný bod a pokud se budou chtít odpoudat od chvostu tabulky, musí v příštím kole na domácím hřišti porazit rezervu Paběnic. Hraje se v neděli od 16 hodin.

Branky: 23. a 55. Kilián, 33. Rais, 36. Skála, 56. Mařinec.

Sestava BP: Beran - Jan Švadlenka, Šilha, Frčka, Procházka - Plechatý, Štoček st., Šejvl, Jukl (46. Forst) - Novák, Fojtík.

Sestava Sázava: Hrbek - Mařinec, Rais, Schneider, Švehla, Urban, Dytrich, Albrecht, Skála, Stejskal, Kilián. Střídali: Koštuřík, Procházka, Šváb, Pecháček.

Rozhodčí: Freund Karel.

Zpět