Benago v Tupadlech prohrávalo, potom vedlo, ale nakonec odjelo bez bodů

26.03.2019 09:29

Tupadly B - Bílé Podolí B 3:2 (1:0) 

Odvetné zápasy sezóny 2018/2019 zahájilo podolské benago na půdě tupadelské rezervy. Vzhledem k souběhu zápasu s áčkem nastoupili Podolští jen v 11 hráčích, ale bojovali statečně a moc nechybělo, aby si nějaký bodík odvezli. O výsledku rozhodla branka domácích pět minut před koncem na 3:2. 

První půle byla vyrovnaná se šancemi na obou stranách, ale Podolští ani ty největší příležitosti nedokázali dotáhnout do gólového zakončení. Domácím se povedlo skórovat ve 34. minutě, kdy se prosadil Pipek - 1:0. Tímto výsledkem skončil i poločas. 

Cílem Kobylek do druhého poločasu bylo vyrovnat a dostat zápas alespoň do penaltového prodloužení. Hned v 50. minutě se podařilo srovnat Štočkovi na 1:1. Hosté byli v této fázi zápasu lepší a v 57. minutě se dostali do vedení díky trefě Jelínka - 1:2! Jenže za 10 minut bylo opět vyrovnáno - Koudelka proměnil samostatný únik a srovnal na 2:2. I to byl pro hosty dobrý výsledek, ale závěr zápasu patřil domácím - Chvátal v 84. minutě zařídil, že všechny body zůstaly v Tupadlech za výhru 3:2.

Podolské benago bylo sice rozehranější, protože do sezóny už vstoupilo o týden dříve dohrávkou na Klukách, ale domácí byli efektivnější v zakončení a díky brance pět minut před koncem berou všechny body. V tabulce zůstávají Podolští na pátém místě, ale šesté Tupadly se právě přiblížily na rozdíl jediného bodu. Další zápas sehraje benago na domácí půdě proti Vlkanči. Hraje se v sobotu od 15 hodin. 

Branky: 34. Pipek, 66. Koudelka, 84. Chvátal - 50. Štoček st., Jelínek. 

Sestava BP: Beran - Jan Švadlenka, Lukáš Toman, Radek Toman st., Jansa - Procházka, Luboš Štoček ml., Luboš Štoček st., Horký - Jelínek, Kachmarskyy. 

Sestava Tupadly: Remeš - Krupička, Průcha, Čáp, Kavánek, Čermák, Pipek, Janeček, Blahák, Chvátal, Koudelka. Střídali: Chleborád, Krajíček, Dlouhý, Vojáček. 

Rozhodčí: Ledvina Lubomír.

Zpět