Benago ve Zbýšově tříbrankové manko z prvního poločasu nedohnalo

26.10.2021 21:48

Zbýšov - Bílé Podolí B 4:2 (3:0)

Podolská rezerva jela do Zbýšova překvapit a pokusit se získat alespoň bod. Bohužel tři inkasované góly v prvním poločase se nepodařilo dohnat ani přes dvě branky Tyšera - všechny body zůstaly domácím.

Zbýšov začal aktivněji a už v 7. minutě se ujal vedení 1:0 díky Dvořákově úniku. Podolští mohli vyrovnat po trestném kopu Štočka st., který však zamířil těsně vedle. Domácí byli efektivnější, když další únik proměnil Šemík a zvýšil na 2:0. Hosté se nevzdávali a dvakrát měl na kopačce snížení Bíža, ale bránu netrefil. Tyšer sice bránu trefil, respektive břevno, ale Brabec nadále držel čisté konto. Do poločasu utekli domácí ještě jednou a s Kobylkami to nevypadalo vůbec dobře - 3:0.

Ve druhé půli Podolští zlepšili kombinaci, měli převahu a v 58. minutě dokázali i snížit díky Tyšerovi - 3:1. Času bylo dost a při troše štěstí se mohli hosté dostat na dostřel po velké šanci Nováka, ale zakončil nepřesně. Domácím se podařilo zvýšit na 4:1, ale o chvíli později opět utekl Tyšer a svým druhým gólem snížil na 4:2. Jenže domácí si už výsledek pohlídali, další branky nepadly.

V minulém kole Podolští bod se štěstím získali proti Záboří, tentokrát nemají žádný hlavně díky efektivitě v zakončení. Přestože body zůstaly domácím, tak Podolští nepředvedli špatný výkon a ve zbytku podzimu by to ještě nějaké body mohlo hodit. Pozor, hraje se mimořádně ve čtvrtek na státní svátek, kdy do Bílého Podolí přijede sedlecká rezerva. Zápas začíná v 15 hodin.

Branky: 7. Dvořák, 26. Šemík, 39. Králík, 70. Rosenberg - 58. a 73. Tyšer.

Sestava BP: Radovnický - Procházka, Jansa, Šilha, Horálek (46. Fojtík) - Chudomel, Štoček st., Skala, Horký (77. Jukl) - Bíža (56. Novák), Tyšer.

Sestava Zbýšov: Brabec - Jirák J., Jirák M., Králík, Jukl, Babák, Radil, Vavřička, Šemík, Rosenberg, Dvořák. Střídali: Šaroun, Janeček.

Rozhodčí: Houška Pavel.

Zpět