Benago vyhrálo v Červených Janovicích 3:2

30.09.2019 22:48

Červené Janovice - Bílé Podolí B 2:3 (1:1) 

V sobotu v poledne zamířili Podolští do Červených Janovic alespoň pro bod, který by vzhledem k několika zraněním a zároveň nemožnosti využít posil z áčka, byl úspěchem. Nakonec jsou z toho body tři a také čtvrté místo v průběžné tabulce. 

Skóre zápasu otevřel už ve 4. minutě obránce Jansa, jehož nákop z velké dálky skončil k překvapení všech až v síti - 0:1! Ve 12. minutě už hosté zvedali ruce podruhé, ale Kachmarsky před odkrytou bránou netrefil dobře míč a zakončil mimo tři tyče. Ve 20. minutě mohl Sommer v gólové šanci zakončovat, ale zkoušel ještě přihrávat, načež obrana domácích situaci vyřešila. Z první velké šance se domácím podařilo srovnat: ve 35. minutě se krásně opřel do míče Dvořák a nedal Stašovi šanci zasáhnout - 1:1. Hosté si chtěli vzít vedení zpět a hodně aktivní byl Sommer: ve 36. minutě brankář jeho střelu vyrazil, ve 37. minutě pálil těsně vedle a ve 43. minutě mířil nad bránu. Poločas tak skončil remízou 1:1. 

Do druhé půle vstoupili lépe domácí a Staš musel zasahovat ve 49. minutě proti střele z vápna. Hra plná nepřesností na obou stranách vyvrcholila v poslední pětiminutovce: v 85. minutě se centr Šejvla odrazil od tyče do brankáře a následně do brány - 1:2! V 87. minutě přidal pojistku Procházka, který si po rohu počkal na zadní tyči a hlavou upravil na 1:3. Ale domácí se nezdali - v 89. minutě snížil Vavřina na 2:3, ale to bylo ze strany Červených Janovic vše. 

Podolští dali šťastné branky, ale počítají se a v konečném součtu znamenají vítězství 3:2. Díky výhře můžou Kobylky pokukovat po čele tabulky, zatím ztrácí ze čtvrtého místa čtyři body. V dalším kole se pokusí potvrdit body z venku v domácím utkání s rezervou Sedlece. Hraje se v neděli od 16 hodin. 

Branky: 35. Dvořák, 89. Vavřina - 4. Jansa, 85. Šejvl, 87. Procházka. 

Sestava BP: Staš - Šilha, Frčka, Lukáš Radovnický, Jansa - Procházka, Šejvl, Šváb (62. Bíža), Horký - Kachmarskyy, Sommer (80. Forst). 

Sestava Červené Janovice: Dlouhý - Bouma, Fiala, Malovaný, Vavřina, Hájek, Dvořák, Lodinský, Menšík, Zelinka, Víta. 

Rozhodčí: Lowe Vilém.

Zpět