Benago začalo sezónu debaklem, z Tupadel si odvezlo desítku

22.08.2022 09:01

Tupadly B - Bílé Podolí B 10:0 (5:0)

Netradičně v pátek zahájilo sezónu podolské benago, navíc netradičně venku, protože podolské hřiště potřebuje po letní instalaci umělého zavlažování ještě chvilku regenerovat. Vstup do soutěže to byl však velmi nepovedený - deset inkasovaných gólů hovoří za vše. 

Přitom úvod zápasu žádný příděl nenaznačoval, naopak hosté mohli jít do vedení, když Štoček st. našel svým centrem ve vápně Jelínka, jehož hlavička šla těsně vedle. V 11. minutě zase utekl Horálek, ale Potměšil dobře zasáhl. Domácí se do první šance dostali až v 18. minutě, ale byl z toho jen roh. Mezi 23. a 38. minutou přišla pro Kobylky hororová čtvrthodina, ve které inkasovaly 5 branek! Domácí se dostali do vedení po tečované střele zpoza vápna, následoval gól hlavou z rohu, po samostatném úniku, po vyšachování obrany a po rychlém protiútoku. Bylo to 5:0, a to brankář Volenec ještě dvě šance zneškodnil. 

Do druhé půle chtěli Podolští alespoň zkorigovat výsledek, jenže Fejfarova střela mířila mimo, o chvíli později opět Fejfar prováhal ideální příležitost k zakončení. Naopak domácím se dařilo, na co sáhli, postupně přidávali jednu branku za druhou až do deseti. 

Nedá se nic dělat, na první kolo je potřeba zapomenout a soustředit se na dalších 25. Další zápas se hraje opět venku, tentokrát na půdě nováčka soutěže - rezervy Vrdů. Hraje se v neděli od 17 hodin. 

Branky: 23. Vondra, 27. Šemík, 34. Chleborád, 36. a 38. Kruml, 57. Klička, 64. Císař, 75. Mastík, 76. Hašek, 87. Daru. 

Sestava BP: Volenec - Horálek (46. Spáčil), Luboš Štoček ml., Petr Štoček, Doubek - Cakl, Luboš Štoček st. (71. Jukl), Skala (60. Fojtík), Fejfar - Tronchev, Jelínek. 

Sestava Tupadly: Potměšil - Zahradník, Šemík, Skála, Mastík, Kruml, Vondra, Císař, Klička, Koudelka, Chleborád. Střídali: Daru, Stieber, Vojáček, Hašek. 

Rozhodčí: Poklop Petr - Volenec Jiří, Pipek Šimon.

Zpět