Benago znovu dostalo gól v závěru, s Tupadly nebere ani bod

28.10.2015 16:42

Bílé Podolí B - Tupadly B 1:2 (0:1)

Podolští hostili tupadelskou rezervu v netradičním čase - v sobotu dopoledne. Přestože to dlouho vypadalo na remízu, hosté brankou dvě minuty před koncem rozhodli o svém vítězství.

Do první šance se dostali domácí, ale v poslední době v dobré formě hrající Mužátko nezamířil mezi tři tyče. Hosté odpověděli v 9. minutě, kdy měl práci Beran, ale čisté konto uhájil. V 17. minutě Beran ani zasahovat nemusel, protože nebezpečná hlavička skončila nad bránou. Ve 27. minutě už hosté uspěli, skóre otevřel Chleborád - 0:1. Do poločasu se domácím hráčům vyrovnat nepodařilo, ani hosté si vyloženou šanci už nevytvořili.

Co se domácím nepovedlo v prvním poločase, povedlo se v úvodu druhého. V 52. minutě Horký vysunul Fejfara, který vyrovnal na 1:1. Obrat mohly Kobylky dokonat v 69. minutě - Šváb krásně přeloboval brankáře, ale míč vykopl z brankové čáry obránce. V 71. minutě trefil Štoček dokonce břevno, ale přidat druhý gól nebylo podolským přáno. Naopak Tupadly v 88. minutě dokázaly být efektivní a Čmakal zařídil výhru hostů - 1:2. Na odpověď bylo příliš málo času, skóre se již nezměnilo.

Benago získalo ze dvou domácích zápasů po sobě pouze jeden bod a z předních příček se propadlo do středu tabulky. Před koncem podzimu by to chtělo ještě nějaké body uhrát, aby bylo klidnější jaro. Další zápas se hraje v Červených Janovicích v sobotu od 14 hodin - jde tedy o souběh s áčkem.

Branky: 53. Fejfar - 28. Chleborád, 88. Čmakal.

Sestava FC: Beran - Jan Švadlenka, Šilha, Vančura (46. Josef Fejfar), Jakub Fejfar - Horký, Bohuslav Šváb, Radek Toman, Jansa - Mužátko, Štoček.

Sestava Tupadly: Lipták - Zahradník, Průcha, Kořínek, Čáp, Zelený, Sveřepa, Čmakal, Kavánek, Chleborád, Koudelka. Střídali: Šabala, Štainer.

Rozhodčí: Špičák Jakub.

Diváků: 25.

Zpět