Dětský den v Bílém Podolí

01.07.2010 10:33

Poslední červnovou neděli patřilo podolské hřiště dětem. Městys Bílé Podolí, FC Bílé Podolí a Sbor dobrovolných hasičů pro ně totiž připravili odpoledne plné soutěžení, ověření vlastních schopností a hlavně radosti, která byla umocněna krásným počasím a vidinou blížících se prázdnin. 

Pro děti byly přichystány atrakce v podobě skákacího kouzelného hradu či skluzavky. Nejdříve však musely děti namáhat své mozkové závity a vzpomínat, ze které pohádky je která pohádková postava. Díky kvalitnímu líčení a krásným převlekům nebylo těžké postavy poznat, a tak začaly pohádkové bytosti společně s dětmi tancovat na připravené písničky. Potom už se děti rozeběhly k soutěžním stanovištím, která prověřila jejich schopnosti a dovednosti, přičemž po úspěšném splnění úkolu na ně čekala sladká odměna. Na závěr předvedli své umění dobrovolní hasiči - konkrétně podolské dívky, podolští muži a chotusičtí muži. Dětem tak ve velkém parnu přišla sprcha v podobě tryskající hasičské hadice vhod.

Poděkování za perfektní organizaci a průběh dětského dne patří všem pořadatelům, předsedkyni kulturní komise paní Mokošínové a v neposlední řadě všem dobrovolníkům, kteří se podíleli na organizaci a zajištění soutěží. Děkujeme také všem dětem a jejich rodičům za návštěvu a věříme, že se na stejné akci uvidíme i příští rok!

Fotogalerie (výběr fotek, nižší kvalita): Dětský den 27.6.2010

 

Fotky Elišky Nevoralové v lepší kvalitě:

www.edisk.cz/stahnout-soubor/90249/2010_06_27_-_Detsky_den_BP__net_.zip_262.98MB.html

 

Fotky pana Desenského v lepší kvalitě:

www.edisk.cz/stahnout-soubor/24806/DD_BP_2010__net_.zip_101.09MB.html

 

(tyto fotografie budou na edisku přibližně do konce července)

Pokud se vám nechce fotky stahovat z internetu, jsou k dispozici na Obecním úřadě v Bílém Podolí.

Pohádkové postavy, které přijely z Chotusic

Zpět