Kobylky si proti Habrům zastřílely

04.03.2012 17:35

Bílé Podolí - Habry 8:0 (2:0)

Hráči Bílého Podolí si v sobotu připsali zatím nejvyšší vítězství v zimní přípravě. Osmigólový příděl inkasovaly Habry, které sice hrají I.A třídu vysočinského kraje, ale na umělou trávu do Čáslavi přijely patrně v kombinované sestavě a tempu Kobylek nestačily.

Průběh zápasu přitom gólové estrádě nenasvědčoval, Podolští se sice dostali do vedení díky Švadlenkovi, které pojistil dělovkou Josef Fejfar, to hlavní se však stalo ve druhém poločase. Soupeř fyzicky odpadl a kromě několika nedotažených brejků útočili jen Podolští. Branky postupně stříleli Zelený, Jelínek, po pěkné souhře Toman, Mužátko, Švadlenka a z dálky Jakub Fejfar uzavřel na 8:0.

Podolští tak překonali vítězství nad Malínem 6:1 a zvítězili osmibrankovým rozdílem. Hlavní však bylo pro trenéra Švába ozkoušení dalších herních variant a pozitivní bylo zjištění, že Kobylky góly dávat umí, navíc o osm branek se podělilo sedm střelců. V úterý je změna - místo haly v Žehušicích se sejdeme v Horušicích (sraz v 16:30 v Horušicích na hřišti ve sportovním oblečení, potom možnost sprchy v kabině v Bílém Podolí), abychom si vyzkoušeli přírodní terén v praxi v simulačním zápase. Pozvánka na trénink platí pro všechny (áčko, béčko, dorost). V sobotu se hraje proti Suchdolu, otázka zní, zda bude možné hrát na přírodní trávě. V opačném případě se bude hrát na umělém povrchu.

Branky: Švadlenka 2, Josef Fejfar, Zelený, Jelínek, Toman, Mužátko, Jakub Fejfar

Sestava (průběžné střídání): Nečas, Beran - Šilha, Mužátko, Semínko, Jakub Fejfar, Toman, Svoboda - Josef Fejfar, Spáčil, Zelený, Jansa, Čakovský - Jelínek, Švadlenka, Chmelař

Zpět