Kobylky zakončily sezónu vítězstvím na turnaji v Chotusicích

25.06.2018 22:29

Týden po ukončení mistrovských soutěžích se podolští fotbalisté zúčastnili turnaje v Chotusicích - Memoriálu Tomáše Seferta. Díky výhrám nad domácími Chotusicemi, Horními Bučicemi a nakonec nad Vrdy přebraly Kobylky pohár pro vítěze turnaje. Na druhém místě skončily Vrdy, třetí Chotusice a čtvrté Horní Bučice.

Fotogalerie: odkaz

Bílé Podolí - Chotusice 2:1 (0:0)

V prvním utkání byl první poločas vyrovnaný a branku nepřinesl. Hned zkraje druhé půle vybojoval penaltu Pulkert a Kobylky poslal do vedení Kupka, ale domácí vyrovnali o pět minut později na 1:1. Rozhodla branka Tomáše Švadlenky, který využil Pulkertovy přihrávky před prázdnou bránu - 2:1.

Branky: Kupka z penalty, Švadlenka T.

Bílé Podolí - Horní Bučice 4:0 (1:0)

Také ve druhém zápase byl první poločas vyrovnaný a jedinou branku vstřelil Pulkert. Ve druhé půli se krásně po Švábově centru trefil Štoček starší a chvíli poté i jeho syn, který proměnil samostatný únik - 3:0. Poslední branku přidal Pulkert do prázdné brány a upravil skóre na konečných 4:0.

Branky FC: Pulkert 2x, Štoček st., Štoček ml.

Bílé Podolí - Vrdy 3:1 (1:0)

Poslední zápas byl zároveň duelem o první místo, protože i Vrdy vyhrály své předchozí dvě utkání. Podolští se dostali do vedení díky gól Tomáše Švába po krásném úniku přes půl hřiště. Vrdy měly také šance, ale dvakrát jejich loženky zneškodnil Dastych. Ve druhém poločase Štoček geniálně využil nepovedeného odkopu brankáře a zvýšil na 2:0. Vrdům se podařilo snížit a snažily se i o vyrovnání, ale na druhé straně se po Štočkově centru prosadil Fejfar a rozhodl o vítězství Kobylek 3:1.

Branky FC: Šváb T., Štoček st., Fejfar.

Sestava FC: Dastych - Jansa, Radek Toman ml., Kupka, Šálený, Jan Švadlenka - Josef Fejfar, Jarda Štoček, Luboš Štoček st., Luboš Štoček ml., Trpišovský, Fuksa, Tomáš Šváb, Bohuslav Šváb - Tomáš Švadlenka, Pulkert.

Zpět