Na zápas s Třemošnicí se dalo koukat

14.03.2012 21:24

Bílé Podolí - Třemošnice 2:0 (0:0)

Ve středu večer na čáslavské umělé trávě sehrály podolské Kobylky další přípravné utkání, tentokrát proti soupeři z pardubického krajského přeboru - SK Třemošnice. Po vyrovnaném průběhu rozhodli Podolští v závěru o svém vítězství.

Rychlý povrch umělé trávy vyhovoval třemošnickým, kteří kombinačně vynikali, ovšem Podolští dokázali k hráčům včas přistupovat a znepříjemňovat jim rozehrávku. Tempo hry bylo slušné, náznaky šancí byly na obou stranách, několik příležitostí zlikvidoval Beran. Přímý kop z 25 metrů Semínko poslal těsně vedle, na druhé straně v gólové pozici útočník hlavou minul. Když už to vypadalo na remízu, brankář Třemošnice váhal s rozehrávkou, až ji vystihl Šálený a pohodlně dopravil míč do sítě - 1:0. Dílo zkázy pro Třemošnici dokonal minutu před koncem po Tomanově přihrávce Kupka ránou zpoza vápna - 2:0.

Rčení, že trénink je lepší než zápas, bylo splněno beze zbytku. Třemošnice předváděla kvalitní kombinační fotbal, který Podolští doháněli bojovností, ovšem v určitých pasážích se soupeři kombinačně vyrovnali. Ačkoli by byla spravedlivější remíza a výsledek nemá v přípravných utkáních takovou váhu, vítězství nad mužstvem z krajského přeboru jistě potěší a dodá více jistoty na kopačky fotbalistů FC.

V pátek se sejdeme na Sportovním plese - výkop ve 20 hodin, do neděle se snad hráči dají do pořádku pro poslední přípravný zápas v Přelovicích. Hraje se ve 14 hodin, sraz je ve 12:30 u KD. Béčko hraje v sobotu od 15 hodin s Českou Bělou v Horušicích, sraz je ve 14 hodin v Bílém Podolí v kabinách, kde se hráči převléknou do dresů, teprve potom pojedou do Horušic.

Branky: Šálený, Kupka

Sestava: Beran - Toman, Semínko, Štoček (46. Kupka), Šilha - Vávra, Fejfar, Čakovský (46. Trpišovský), Švadlenka - Šálený, Jelínek

Zpět