Na závěr přípravy remíza v Horních Bučicích

20.03.2011 21:29

Horní Bučice - FC Bílé Podolí 3:3 (2:1)

K poslednímu přátelskému utkání se fotbalisté Bílého Podolí vydali do nedalekých Horních Bučic, kde je přivítalo místní Dynamo hrající třetí třídu.

První poločas Podolští pocítili důraz domácích hráčů hrajících ve vysokém nasazení a bylo jasné, že o žádnou jednoznačnou záležitost nepůjde. Hosté se sice dostali do vedení zásluhou Chmelaře, ale dvě minuty poté po rohu vyrovnal Paták. Hosté se nemohli dostat do tlaku a domácí je nutili k chybám - jedna z nich vyústila v nepovedenou malou domů a Vamberský zařídil vedení Horních Bučic. Poločas tak skončil 2:1.

Do druhého poločasu nastoupily Kobylky s jasným cílem - otočit skóre ve svůj prospěch, ale skórovat chtěli také domácí - a z protiútoků měli několik možností, které však k brance nevedly. Po hodině hry vyrovnal Šálený a otočit skóre mohl Chmelař, ale svůj samostatný únik neproměnil. Na druhé straně byl Čárný úspěšnější a domácí opět vedli. Chmelař však svým druhým gólem vyrovnal a utkání, ve kterém nebyl rozdíl dvou tříd vůbec vidět, skončilo remízou 3:3.

Generálka na první mistrovský zápas se Kobylkám moc nepovedla, na čemž nic nemění fakt, že chybělo několik hráčů základní sestavy - Skala, Semínko, Jelínek či Spáčil. Proti Sokolči by takovýto výkon na body rozhodně nestačil, a tak nezbývá než doufat, že se hráči z tohoto utkání poučí.

Fotogalerie: Horní Bučice - FC BP

Branky: Chmelař 2, Šálený

Sestava: Beran (46. Červinka) - Šilha, Mužátko, Štoček, Lukáš Toman - Zelený, Josef Fejfar, Šálený, Vávra - Chmelař, Kupka (46. Nečas)

 

Zpět