O víkendu čeká hřiště v Bílém Podolí pestrý program

21.10.2011 12:33

Víkend 22. - 23. října bude podolské hřiště využito častěji, než je běžné. V sobotu se zde představí mladší žáci a po nich b-tým, v neděli je na programu turnaj čtyř mužstev mladší přípravky. A tým a dorost hrají svá utkání venku.

A tým

Po domácí výhře nad Voticemi přišla trochu úleva, a tak hráči Bílého Podolí nepojedou do Tupadel s pocitem, že mají jen 6 bodů. To však neznamená, že je čeká jednoduchá práce - spíše naopak. Tupadly mají body pouze tři a krčí se na posledním místě tabulky. Naposledy doma prohráli s do té doby posledními Zdislavicemi. Teď jsou ve velmi obtížné situaci, kdy si nemohou dovolit ztratit další body v domácím prostředí. Podolské kobylky však budou chtít odmazat -3 body v tabulce pravdy a do Tupadel jedou pro body. Hraje se v neděli od 15:30, sraz hráčů v Tupadlích ve 14:30.

B tým

Po dvou remízách venku se bude chtít podolské benago předvést vlastním fanouškům v lepším světle. Záboří je na 11. místě tabulky, ale rozhodně bude chtít domácí potrápit v cestě za třemi body. Přijďte se podívat - hraje se v Bílém Podolí v sobotu od 15:30. Sraz hráčů ve 14:45.

Dorost

Sdružený tým Vrdy/Bílé Podolí, který je v tabulce jen o skóre na 2. místě, zajíždí na půdu Sedlece, který je předposlední. Hosté budou chtít potvrdit výbornou formu z posledních zápasů a odvézt si tři body. Hraje se v sobotu v 10:15.

Mladší žáci

Pokud zdravotní stav dovolí, budou chtít hráči a hráčky mladších žáků napravit nepovedené výsledky z poslední doby v domácím zápase s Kaňkem. Hraje se v sobotu od 13 hodin.

Mladší přípravka

Také nejmladší kobylky mají zdravotní problémy. Ale věřme, že se uzdraví a v neděli na domácím hřišti budou připravení na turnaj, kterého se dále zúčastní Malešov, Kutná Hora B a Uhlířské Janovice. Turnaj začíná v neděli v 9:30.

 

Zpět