Obě víkendová utkání Podolští zvládli se skórem 11:3

15.08.2011 20:26

FC Bílé Podolí - Sedlec 8:3 (3:0)

V sobotu nastoupili podolští fotbalisté k přípravnému utkání proti mužstvu, které loni skončilo na druhém místě okresního přeboru - Viktorii Sedlec.

Domácí začali lépe a v 9. minutě se po trestném kopu Štočka prosadil hlavou Semínko. Domácí měli míč mnohem častěji na svých kopačkách a snažili se o vysunutý presink, který byl sice fyzicky náročný, ale přinesl své ovoce ve 28. minutě, kdy Šálený využil nedorozumění stopera s brankářem a zvýšil na 2:0. Ve 35. minutě to bylo už 3:0, když po krásném centru Fejfara neměl problém trefit prázdnou bránu Spáčil - 3:0.

Druhý poločas začali domácí ještě důrazněji než první - ve 47. minutě Chmelař a ve 49. minutě Spáčil upravili už na 5:0. Hosté se dostali ke slovu v 58. minutě, kdy proměnili penaltu a v 68. minutě, kdy dopravili odražený míč do prázdné brány - 5:2. V 79. minutě vysunul Spáčil Trpišovského a bylo to 6:2. V 82. minutě dokonal Spáčil hattrick, ale v 84. minutě opět udeřili hosté - tentokrát po rohu - 7:3. Poslední slovo měli přece jenom domácí - výborný centr Trpišovského usměrnil Šálený a upravil na konečných 8:3.

Fotogalerie: FC BP - Sedlec

Branky: Spáčil 3, Šálený 2, Semínko, Chmelař, Trpišovský

Sestava: Nečas - Lukáš Toman, Semínko, Štoček, Svoboda - Fejfar, Zelený, Trpišovský, Spáčil - Šálený, Chmelař. Střídali: Mužátko, Kupka

 

Horní Bučice - FC Bílé Podolí 0:3 (0:2)

Po sobotních střeleckých hodech chtěl trenér Šváb vidět pevnější defenzivu, která by udržela čisté konto. To se i díky brankáři Beranovi podařilo.

V prvním poločase měli hosté častěji míč na svých kopačkách, ale do gólových šancí se dostávali méně často než o den dříve. Skóre se měnilo až potrestném kopu Luboše Štočka, který z 25 metrů nedal střelou přes zeď brankáři šanci - 0:1. Na 2:0 zvyšoval Trpišovský, který se prosadil tečovanou střelou zpoza vápna. Hosté se několikrát dostali do zakončení z druhé vlny, ovšem brankář Beran byl vždy na místě.

Ve druhém poločase bylo znát, že mají Kobylky v nohou sobotní utkání, napadání už nebylo stoprocentní a došlo i na chyby, které však Horní Bučice nedokázaly využít. Naopak Chmelař střelou z hranice vápna zvýšil na 3:0.

Ke spokojenosti trenéra dokázali Podolští udržet čisté konto. O to se pokusí i příští týden v Malešově, kde sehrají generálku na první mistrovské utkání. Hraje se v sobotu od 17 hodin.

Fotogalerie: H. Bučice - FC BP

Branky: Štoček, Trpišovský, Chmelař

Sestava: Beran - Lukáš Toman, Semínko, Kupka, Svoboda - Fejfar, Trpišovský, Štoček, Spáčil - Chmelař, Jelínek. Střídali: Šálený, Zelený

Zpět