Podolská mužstva stále drží kladnou bilanci, tentokrát o víkendu 4 vítězství, 3 porážky

13.09.2011 08:54

A tým

Teplýšovice - Bílé Podolí 2:1 (1:0)

Z Teplýšovic odjížděli Podolští zklamaní, protože minimálně bod měli na dosah. Místo vstřelení vedoucí branky však šance nedali a domácí v 92. minutě rozhodli o tom, že tři body zůstanou v Teplýšovicích. Jediný úspěch hostů zaznamenal z penalty Bareš. Možnost reparátu mají kobylky v sobotu od 16:30, kdy hostí Sedlec-Prčice.

Fotogalerie: Teplýšovice - FC BP

Branka: Bareš

Sestava: Červinka - Lukáš Toman, Semínko, Bareš, Svoboda - Zelený (78. Kupka), Trpišovský, Štoček (88. Radek Toman), Mužátko - Jelínek, Šálený

Všechny výsledky 3. kola: Jesenice – Sázava 3:1, Kondrac – Poříčí n. S. 3:1, Chocerady – Nespeky 1:1, Teplýšovice – Bílé Podolí 2:1, Sedlec-Prčice – Tupadly 5:4, Chotýšany – Votice B 0:0, Zbraslavice – Zdislavice 1:0

B tým

Bílé Podolí B - Kačina 3:1 (2:0)

Podolské benago potvrdilo první místo v tabulce v utkání s nebezpečnou Kačinou. Z trestných kopů skórovali Šváb a Spáčil, třetí gól přidal Dospěl. O víkendu zajíždí béčko do Žlebů, kde se utká s tamní rezervou v neděli od 16:30.

Fotogalerie: FC BP B - Kačina

Branky: Šváb, Dospěl, Spáčil

Sestava: Nečas - Doubek, Jakub Fejfar, Kupka, Heřmanský - Vávra (60. Švadlenka), Radek Toman (75. Jansa), Šváb, Spáčil - Dospěl, Kachmarskyy (55. Chmelař)

Všechny výsledky 3. kola: Štrampouch - Hostovlice 2:1, Záboří n. L. - Vrdy B 0:1, Chotusice 1 - Žleby B 5:3, B. Podolí B - Kačina 3:1, Okřesaneč - Zbýšov B 1:6, Horky - Horušice 0:3

Dorost

Chotusice - Bílé Podolí 4:2 (1:1)

V Chotusicích se hráči sdruženého týmu kvůli přeložení zápasu nesešli a odehráli jej v devíti. I přes oslabení dokázali držet do přestávky krok a remízu. Weinlich vštřelil dvě branky, ale na body to tentokrát nestačilo. V neděli od 10:15 přivítá dorost ve Vrdech v prestižním derby Horní Bučice.

Branky: Weinlich 2

Mladší žáci

Bílé Podolí - Chotusice 5:1 (1:0)

Z kabiny mladších žáků zazněl vítězný pokřik, když doma po dobrém výkonu zaslouženě porazili Chotusice 5:1. Dvakrát se trefila Bížová, po gólu přidali Šindelář, Jurášová a Hrubešová. O víkendu se žáci pokusí přivézt body z Malešova - hraje se v sobotu od 11:15.

Branky: Bížová 2, Šindelář, Jurášová, Hrubešová

Sestava: Linek – Šindelář , Horálek , Heřmánek – Bížová , Verunáč , Hrubešová – Jurášová (na střídání: Perner, Mareš, Černá, Tomíška)

Mladší přípravka

Turnaj v Bílém Podolí se vydařil, domácí obsadili druhé místo. Nestačili pouze na Vrdy (2:6), naopak porazili Církvice (11:5) a v dramatickém utkání i Nové Dvory (3:2). O nadcházejícím víkendu má přípravka volno.

Fotogalerie: Mladší přípravka: turnaj v Bílém Podolí

Branky: Štoček 11, Bíža 2, Verunáč 1, vlastní 2

Zpět