Podolské dejavu: benago opět po roce vstoupilo do sezóny desetibrankovým výpraskem

28.08.2023 09:18

Sázava B - Bílé Podolí B 10:1 (4:0)

Před cestou do daleké Sázavy Podolští řešili několik omluvenek na poslední chvíli, přesto si ani v nejčernějších snech nepředstavovali, že je čeká desetibrankový debakl. 

Přitom začátek byl herně vyrovnaný a Podolští dokázali herně bez problémů konkurovat domácím, jenže dva rychlé góly v rozmezí tří minut určily další ráz zápasu. Další děsivá tříminutovka přišla deset minut před pauzou, kdy přidali domácí dvě darované branky a poločasový výsledek 4:0 byl na světě. 

Když v 60. minutě snížil Bodlák na 5:1 a Podolští neproměnili další dvě gólové šance, tak to vypadalo, že by se dalo s výsledkem ještě něco udělat, ale opak byl pravdou. Podolští se hnali do útoku, ale po zbytečných ztrátách se dostávali domácí do otevřené obrany a přidávali jednu branku za druhou. Tragické bránění celého mužstva Kobylek způsobilo desetibrankový příděl, a to ještě Fojtík několik gólovek Sázavy vychytal. Je potřeba první zápas hodit za hlavu, ale také se z něj poučit a do dalších kol zlepšit taktické pojetí i individuální výkony. V příštím kole čeká benago nováček soutěže Žlebské Chvalovice, hraje se v neděli od 17:00 v Bílém Podolí.

Branky: 18., 35. a 77. Steinocher, 21. Míšek, 38., 65. a 83. Stejskal, 55. Novák, 70. Ksandr, 74. Dytrich - 60. Bodlák.

Sestava BP: Fojtík - Horálek, Kupka, Petr Štoček, Doubek - Dvořák, Luboš Štoček st. (74. Volenec), Spáčil (46. Šejvl), Muller - Tronchev, Bodlák.

Sestava Sázava B: Malý - Sedláček, Rais, Schneider, Švehla, Ksandr, Míšek, Brunclík, Danko, Stejskal, Steinocher. Střídali: Novák, Dytrich Š., Dytrich T., Procházka.

Rozhodčí: Houška Pavel.

Zpět