Podolští v přípravě porazili Ronov a Rozhovice, soustředění zakončili remízou s Tupadly

04.03.2019 10:51

Zimní příprava je v plném proudu a Kobylky za sebou mají soustředění v Bohdanči i několik přípravných zápasů. Úplně prvním zápasem bylo klání v Horních Bučicích, kde se na přírodní trávě dařilo více domácím, kteří zvítězili 3:2. Další zápas se odehrál na umělé trávě v Čáslavi s Ronovem.

Bílé Podolí - Ronov nad Doubravou 4:0 (2:0)

Podolští se sešli k zápasu ve velkém počtu a proti soupeři z chrudimského okresního přeboru si mohli vyzkoušet různé herní varianty. Celozápasovou převahu Kobylky vyjádřily i gólově - v první půli se trefili Švadlenka a Fejfar, ve druhé půli opět Švadlenka a Chmelař. Spousta šancí ještě zůstala nevyužitá.

Branky BP: Švadlenka 2, Fejfar, Chmelař.

Sestava BP: Jeřábek - Skala, Šálený, Kupka, Spáčil - Fejfar, Pulkert, Kubát, Šejvl - Tomáš Švadlenka, Weinlich. Průběžně střídali Chmelař, Hájek, Radek Toman ml., Novotný, Horálek.

Bílé Podolí - Tupadly 3:3 (1:1)

Na kutnohorské umělce měli od začátku více ze hry Tupadelští a také se dostali do vedení, ale Weilnich dokázal po Šejvlově centru vyrovnat na poločasových 1:1. Ve druhé půli přidaly Tupadly dvě branky, ale Podolští se nevzdali: Šejvl snížil a Weinlich vyrovnal na konečných 3:3. I přes právě absolvované soustředění v Bohdanči se ukázalo, že Podolští jsou schopní potlačit únavu a rozhodnout zápas v posledních minutách.

Fotogalerie: soustředění, zápas

Branky BP: Šejvl, Weinlich 2.

Sestava BP: Dastych - Radek Toman ml., Šálený, Kubát, Kupka - Skala, Pulkert, Fejfar, Šejvl - Tomáš Švadlenka, Weinlich. Střídali: Horálek, Luboš Štoček ml., Spáčil.

Bílé Podolí - Rozhovice 3:1 (2:1)

Proti celku bojujícímu o postup v pardubické I.B třídě se Podolští dostali do vedení díky Švadlenkově lobu z 30 metrů, ale běhavý a kombinačně velice dobře vybavený soupeř zaslouženě vyrovnal na 1:1. Ještě do poločasu Weinlich proměnil samostatný nájezd na 2:1. Ve druhé půli si Dastych připsal několik dobrých zákroků, ale i Podolští měli šance. Konečné skóre se zrodilo po Švadlenkově střele, kterou tečoval Hájek k tyči - 3:1.

Fotogalerie: odkaz

Branky BP: Švadlenka, Weinlich, Hájek.

Sestava BP: Dastych - Skala, Šálený, Radek Toman ml., Kupka - Hájek, Fejfar, Kubát, Šejvl - Weinlich, Tomáš Švadlenka. Střídali: Luboš Štoček ml., Jan Švadlenka, Luboš Štoček st.

Zpět