Podolští za sebou mají první přípravný zápas

11.07.2011 21:50

FC Bílé Podolí - FK Čáslav B 1:1 (0:0, 0:0, 1:1)

Nečekaně už v neděli 10. července sehráli Podolští svůj první přátelský zápas v přípravě na novou sezónu. Nebylo to typické přípravné utkání, protože sejdivší se hráči spolu neabsolvovali ani jeden trénink. Soupeři, který se připravuje na nadcházející sezónu v krajském přeboru, však zdatně sekundovali a dokázali uhrát nerozhodný výsledek. Ten však v nedělním vedru nebyl to hlavní.

Trenér Čáslavi Jiří Antoš protočil v sestavě spoustu hráčů, kteří se dokázali několikrát dostat do gólových příležitostí. V bráně Kobylek měl svůj den Aleš Beran, který dokázal pochytat i ty nejvyloženější šance a hlavně jeho zásluhou byl výsledek přijatelný. Na druhé straně vyrovnal Dan Mužátko přímo z rohu (viz fotogalerie). Podolští také dokázali některé příležitosti zahodit, hlavně Libor Jelínek si nechával střelný prach až na mistrovské zápasy. 

Fotogalerie: FC BP - FK Čáslav B

Sestava: Beran - Lukáš Toman, Semínko, Štoček, Mužátko - Radek Toman, Zikmunda, Zelený, Spáčil - Jelínek, Šálený. Střídali Jakub Fejfar, Josef Fejfar, Kupka, Svoboda

Zpět