Přelovice dokázaly v Bílém Podolí zvítězit

01.08.2011 12:10

FC Bílé Podolí - Přelovice 1:3 (1:1)

Své třetí přípravné utkání sehráli podolští fotbalisté za deštivého nedělního počasí proti neznámému soupeři, který hraje pardubický okresní přebor. I přesto byli hosté lepší a vydrželi se silami až do závěru zápasu, kdy rozhodli o svém vítězství.

První poločas začali domácí výborně, protože ve 3. minutě vysunul kolmou přihrávkou za obranu Šálený Trpišovského, který prostřelil brankáře hostů - 1:0. Kluzký terén byl příčinou chyby v obraně domácích, kterou hosté v 11. minutě využili ke srovnání - 1:1. Hra se přelévala ze strany na stranu, na straně domácích se však až příliš často objevovaly nepřesné přihrávky - hosté si s neposedným míčem rozumněli lépe.

Ve druhém poločasu se obraz hry nezměnil - kombinace domácích vázla a postupem času se přidala i únava z náročné přípravy. Nepomohlo ani střídání a hosté se v závěru dokázali dvakrát prosadit.

Ačkoli výsledek v této fázi není tolik důležitý, prohra mrzí. Soupeř byl však kvalitní - a to i přes to, že hraje o třídu níž. Další přípravné utkání sehrají Podolští v sobotu 6. srpna od 17 hodin, na vlastním hřišti hostí Suchdol.

Fotogalerie: FC BP - Přelovice

Branka: Trpišovský

Sestava: Červinka - Lukáš Toman, Semínko, Mužátko, Svoboda - Josef Fejfar, Zelený, Antoš, Trpišovský - Jelínek, Šálený. Střídali: Štoček, Jansa, Kupka, Šilha

Zpět