Premiéra v nové sezóně se nepovedla, všechny body zůstaly ve Třech Dvorech

26.08.2019 12:49

Tři Dvory - Bílé Podolí 3:1 (1:0) 

K prvnímu utkání v nové sezóně odjížděli Podolští s mírnými rozpaky, jelikož se jim v letní přípravě nepodařilo ani jednou zvítězit, přičemž ani předváděná hra nebyla nijak oslnivá. Tři Dvory, které jsou nováčkem soutěže, dokázaly vstřelit Kobylkám tři branky a zaslouženě zvítězily. 

Úvod zápasu až nápadně připomínal úvod loňské sezóny (inkasovaná branka už ve 2. minutě, nakonec prohra 3:0) - Podolští přenechali soupeři iniciativu a čekali, co soupeř vymyslí. Domácí spustili kombinační kolotoč a hned v 7. minutě šli do vedení po pěkné akci, kterou zakončil Novák - 1:0. Tlak domácích pokračoval, ale hostující obrana včele s Dastychem další branku nepřipustila. Od 30. minuty se hra vyrovnala, došlo i na zakončení, ovšem několik pološancí na obou stranách zůstalo nevyužitých. Poločas tak vyhráli domácí 1:0. 

Ve druhé půli pokračovala vyrovnaná partie a v 62. minutě se Tyšerovi podařilo přesně zakončit zpětnou přihrávku - 1:1. Bohužel hned o minutu později utekl po levé straně Hejduk a opět vrátil domácím vedení - 2:1. Když potom v 69. minutě opět Hejduk zvýšil na 3:1, vypadalo to, že je po zápase. Podolští se vzdát nechtěli a dokázali se dostat i do šancí, ale tu největší poslal Bročka po centru Štočka ml. hlavou mimo tři tyče. Utkání tak skončilo výsledkem 3:1. 

Rozhodujícím momentem zápasu byla rychlá odpověď domácích na Tyšerovo vyrovnání - je velká škoda, že Kobylky nedokázaly udržet koncentraci a tak brzy inkasovaly, následně za stavu 3:1 už to bylo proti nadšeně bojujícím domácím hodně těžké. V dalším kole přivítají Podolští na svém hřišti Býchory, hraje se v sobotu od 17 hodin. 

Fotogalerie: odkaz Katka

Branky: 7. Novák, 63. a 69 Hejduk - 62. Tyšer. 

Sestava BP: Dastych - Weinlich (67. Luboš Štoček ml.), Šálený, Kubát, Spáčil - Fejfar (76. Radovnický), Hájek, Švadlenka, Ionut-Iulian - Tyšer, Radek Toman ml. (85. Bročka). Trenér Bohuslav Šváb. 

Sestava Tři Dvory: Černý - O. Novák, V. Novák (87. Sýkora), Hejduk, Bašista, Brunclik, Slezák, Biško, Suchánek (70. Malý), Stempák, Kmoch (90. Kukal). Trenér Vladimír Novák. ¨

Rozhodčí: Chovanec – Stejska, Louda.

Zpět