Proti Kutné Hoře nastříleli Podolští sedm branek

12.08.2018 13:11

Bílé Podolí - Kutná Hora B 7:2 (4:1)

V parném sobotním odpoledni přivítaly Kobylky na domácím hřišti soupeře z okresního přeboru. Hned v úvodu se domácí dostali do vedení díky Švadlenkovi, kterému Weinlich připravil míč před prázdnou bránu. Po faulu na Švadlenku přidal druhý gól z penalty Kupka. Třetí branka padla po Fejfarově rohu, který Švadlenka hlavou vrátil před bránu a Kupka doklepl do sítě, čtvrtý gól zařídil Dastych svým dlouhým výkopem na Švadlenku, který si položil brankáře a zakončil do prázdné brány. Hosté byli také nebezpeční - po střele z 20 metrů trefili tyč a po rychlém brejku se dočkali snížení na poločasových 4:1.

Ve druhé půli pokračovali Podolští v převaze, kterou vyjádřili i gólově - Čakovský ideálně našel Švadlenku, který přidal pátou branku. Po krásné spolupráci po ose Kupka - Weinlich - Fejfar a opět přesně zakončující Švadlenka padla šestá branka do kutnohorské sítě. Hosté snížili také krásnou brankou na 6:2, ale poslední slovo měli domácí, když Frčka potrestal chybu brankáře - 7:2. Ještě většímu množství branek zabránily tři tyče, které zazvonily za Stašem, a na druhé straně zákroky brankáře, který zneškodnil čtyři samostatné úniky domácích hráčů.

Fotogalerie: odkaz, odkaz a odkaz

Branky FC: Švadlenka 4, Kupka 2, Frčka.

Sestava FC: Dastych (60. Staš) - Frčka, Lukáš Toman (70. Štoček), Šálený, Radek Toman ml. - Čakovský (60. Horký), Pulkert (60. Jan Švadlenka), Josef Fejfar, Kupka - Tomáš Švadlenka, Weinlich.

Zpět