První dva přátelské zápasy

06.02.2011 14:04

FC Bílé Podolí - Červené Pečky 0:6 (0:2)

Do prvního přátelského utkání nastoupilo Bílé Podolí v kombinované sestavě, protože z nejrůznějších důvodů chyběla více než polovina standartní sestavy. Hráči si tak vyzkoušeli spolupráci v netradičním rozestavení na jednotlivých postech, kvalitní soupeř však dokázal využít nesehranosti podolských a výsledkem byla vysoká prohra.

I přes všechna negativa byl první poločas vyrovnaný a hráči Bílého Podolí se dokázali dostat do několika slibných příležitostí, které však nevyužili. Protože soupeř byl efektivnější, vedl v poločase o dvě branky.

Ve druhém poločase se postupem času začala projevovat lepší fyzická kondice hráčů Červených Peček a do podolské sítě přidávali jeden gól za druhým. Skóre se zastavilo na 0:6.

Sestava: Nečas - Bíža, Svoboda, Lukáš Toman, Šilha - Spáčil, Štoček, Šálený, Vávra - Chmelař, Fejfar. Střídali Šmíd, Kupka

Fotogalerie: FC BP - Č.Pečky (29.1.2011)

 

FC Bílé Podolí - Zásmuky 1:1 (0:1)

Druhé přátelské utkání sehráli Podolští opět proti soupeři z vyšší soutěže, ovšem na rozdíl od prvního zápasu byl průběh mnohem vyrovnanější. Zásmuky se v prvním poločase dostali do vedení, ale další gól už nepřidali. Bílé Podolí dokázalo aktivním napadáním nutit Zásmuky k chybám, ale žádná z vypracovaných šancí gólem neskončila, a tak bylo poločasové skóre 0:1.

Druhý poločas trochu připomínal stejný úsek hry z prvního utkání, kdy soupeř dostal Kobylky pod tlak, ale Zásmuky nedokázaly náznaky šancí dotáhnout do gólového konce. Hra se časem vyrovnala a deset minut před koncem vstřelil Libor Jelínek vyrovnávací gól a zajistil tak Bílému Podolí první bod na turnaji.

Branka: Jelínek

Sestava: Beran (30. Nečas) - Bíža, Semínko, Mužátko, Lukáš Toman - Vávra (46. Kupka), Skala, Šálený, Fejfar - Jelínek, Chmelař

Fotogalerie: FC BP - Zásmuky

Ze dvou přípravných zápasů tak byli trenéři Toman s Myslivcem spokojenější s prvními poločasy, kdy byla hra většinou vyrovnaná. Do dalších utkání má Bílé Podolí určitě ještě co zlepšovat.

Další program turnaje v Červených Pečkách:

NE 13.2. - B.Podolí - Radim 14:00 h
SO 19.2. - Poděbrady - B.Podolí 14:00 h
NE 27.2. - B.Podolí - Nymburk 14:00 h

 

Zpět