První přípravné utkání skončilo remízou

28.01.2012 21:08

Bílé Podolí - Ledeč nad Sázavou 2:2 (0:1)

Na kutnohorské umělé trávě sehráli podolští fotbalisté první přípravné utkání na jarní sezónu. Soupeřem byl účastník I.A třídy na Vysočině Ledeč nad Sázavou.

V úvodu nebyla na obou stranách nouze o nepřesné přihrávky, na podolských hráčích bylo znát, že se s míčem na umělém povrchu teprve seznamují. I tak byli aktivnější a vytvořili si náznaky šancí, jako po trestném kopu Štočka, na který na přední tyči těsně nedosáhl Šálený. Kolem 20. minuty převzala aktivitu Ledeč a vytvořila si územní převahu. Ve 25. minutě se Ledeč dostala do vedení hlavou po rohu. Hrálo se v poměrně vysokém tempu s nasazením na obou stranách, poločas skončil těsným vedením Ledče.

Druhý poločas Podolští zabrali, nahráli si po zemi a bylo to znát - po ose Jansa - Šálený - Fejfar se poslední jmenovaný ocitl sám před brankářem a střelou pod břevno vyrovnal na 1:1. V 60. minutě si vyměnili míč na hranici šestnáctky Fejfar se Šáleným a kobylky vedly 2:1. Ledeč si vytvořila tři gólovky, ale skóre se neměnilo, stejně jako po střele Štočka do břevna. Minutu před koncem přecejen Ledeč vyrovnala, když se po přetaženém centru prosadil útočník na zadní tyči - 2:2.

Remíza byla zasloužená, i když v této fázi přípravy o výsledek vůbec nejde. Další přípravné utkání se hraje už v neděli 29. ledna od 14 hodin v Načešicích, sraz v Bílém Podolí je ve 12:45.

Branky: Fejfar, Šálený

Sestava: Beran - Toman, Štoček, Mužátko, Svoboda - Vávra, Josef Fejfar, Zelený, Trpišovský - Švadlenka, Šálený. Střídali: Jansa, Kupka.

Zpět