Rezerva ani doma nevyhrála, všechny body přenechala Vlkanči

31.08.2021 21:58

Bílé Podolí B - Vlkaneč 2:4 (1:2) 

Po nepříliš vydařeném prvním kole si podolská rezerva chtěla spravit chuť před vlastními fanoušky, ale ani proti Vlkanči na body nedosáhla. 

Vyrovnaný úvod zápasu hosté dvěma slepenými brankami převážili na svou stranu a v tu chvíli to s Kobylkami nevypadalo dobře. Naštěstí ještě do poločasu dokázal snížit Tyšer a Podolští se dostali na dostřel - 1:2. 

Po hodině hry se podařilo domácím vyrovnat, když se trefil opět Tyšer - 2:2. Kobylky se tak vrátily do zápasu a po velké šanci v 70. minutě mohly skóre dokonce otočit, jenže to se nestalo, a naopak udeřilo na druhé straně. V 76. minutě poslal Vlkaneč do vedení Klaus a v 83. minutě Bárta zpěčetil tři body pro hosty - 2:4. 

Vyrovnané utkání mohlo při troše štěstí dopadnout úplně opačně, ale za stavu 2:2 byli efektivnější hosté a dvěma brankami rozhodli. Podolští podobně jako v Ratajích dostali laciné branky, přičemž sami se na své góly hodně nadřou. Nepříznivou bilanci se pokusí benago napravit v neděli na Klukách, hraje se od 17 hodin. 

Branky: 34. a 60. Tyšer - 10. Lowy, 11. Bindr, 76. Klaus, 83. Bárta. 

Sestava BP: Fojtík - Frčka, Jakub Šejvl (46. Horálek), Šilha, Jan Švadlenka - Novotný (46. Novák), Štoček st., Malý (85. Forst), Tronchev - Bíža (68. Jukl), Tyšer. 

Sestava Vlkaneč: Hájek - Šrank, Altmann, Vavřička, Volenec, Bárta, Burian, Klaus, Burian, Lowy, Bindr. Střídali: Zikmunda, Pavelka, Hypeš. 

Rozhodčí: Křivka František. 

Diváků: 30.

Zpět