S Malínem uhráli Podolští v obraně nulu

24.07.2011 09:38

FC Bílé Podolí - Malín 2:0 (2:0)

Sobotní podvečer využili hráči Bílého Podolí k sehrání druhého přípravného zápasu. Soupeřem byl Malín hrající okresní přebor.

Do prvního poločasu vstoupili lépe hosté, ale náznaky jejich šancí zůstaly nedotažené, a tak se ke slovu dostali domácí. Po čtvrthodině hry vysunul Antoš Jelínka, který postupoval sám na bránkáře a podél něj vstřelil první gól zápasu - 1:0. Za další čtvrthodinu to bylo už 2:0, když Antošův roh propadl na zadní tyč, kde číhal opět střelec Libor Jelínek - 2:0. Ve 40. minutě zatáhl Jelínka sval, a tak radši vystřídal. Místo něj šel na hřiště Martin Kebza a uvedl se střelou do tyče.

Druhý poločas domácí vystřídali a pokračovali v aktivitě, ale Kebzovu střelu zastavilo břevno, Šáleného technický pokus vyrazil brankář na roh a ani Semínkova hlavička se neujala. Protože si na druhé straně Beran poradil s nebezpečnou hlavičkou po rohu, udržel čisté konto a utkání skončilo vítězstvím Kobylek 2:0.

Fotogalerie: FC BP - Malín

Branky: Jelínek 2

Sestava: Beran - Lukáš Toman, Mužátko, Semínko, Svoboda - Josef Fejfar, Zelený, Antoš, Trpišovský - Jelínek, Šálený. Střídali: Kebza, Kupka, Štoček, Jakub Fejfar, Jansa

Zpět