Střelecké představení Libora Jelínka

03.08.2010 12:46

Červené Pečky - FC Bílé Podolí 3:3 (2:1)

Ve čtvrtek se podolští inspirovali známým anglickým úslovím o tom, že nejlepší trénink je zápas. Proto využili nabídky Červených Peček na přátelské utkání. Do něj podolští nevstoupili dobře a brzy prohrávali o dvě branky, do poločasu snížil Jelínek. Druhý poločas domácí opět odskočili na dvoubrankový rozdíl, ale Libora Jelínka uhlídat nedokázali a proto skončilo utkání remízou.

Branky BP: Jelínek 3

Sestava: Beran - L. Toman, Semínko, Štoček, Svoboda - Zelený, Fejfar, Chmelař, Švadlenka - Jelínek, Šálený

FC Bílé Podolí - Sedlec 7:3 (6:3)

V parném nedělním odpoledni jsme přivítali v Bílém Podolí Viktorii Sedlec. Při absenci Semínka a Štočka zkoušeli trenéři Radek Toman a Vladimír Myslivec novou obrannou strategii. Na stoperské dvojici Chmelař - Lukáš Toman byla znát nesehranost, ale od toho přípravné zápasy jsou. Protože hosté na tom byli podobně, nabídl první poločas neuvěřitelných devět gólů - v průměru tedy jeden za pět minut. Jako první se prosadili hosté, ale v zápětí srovnal z penalty Skala. Potom začal své střelecké představení Libor Jelínek a byl k neudržení. Jeho pět gólů a další dva do domácí sítě způsobily netradiční poločasové skóre 6:3. Po přestávce se oba soupeři přece jen začali více soustředit na obranu a ačkoli bylo k vidění několik šancí, gólem skončil jen jeden brejk a Jelínek zakončil svůj střelecký týden těsně pod dvouciferným skóre!

Příští týden sehrajeme přátelské utkání opět doma a opět se soupeřem z okresního přeboru. V sobotu od 17 hodin přivítáme Kutnou Horu B.

Branky BP: Jelínek 6, Skala z pen.

Sestava: Červinka - Jakub Fejfar, Lukáš Toman, Chmelař, Svoboda - Švadlenka, Josef Fejfar, Skala, Šilha (46. Šmíd) - Jelínek, Šálený

Fotogalerie: FC BP - Sedlec

 

Zpět