Také béčku začne sezóna

16.08.2010 14:42

FC Bílé Podolí B - Vrdy B 2:2 (1:1)

Na nedělní odpoledne si pozvalo podolské béčko k přátelskému utkání rezervu Vrdů. Trenéři Šolta se Šturmou nebyli spokojení s docházkou. Naštěstí vypomohli hráči z áčka, které v sobotu nehrálo. Bílému Podolí chyběl mimo jiné i brankář, takže se do brány postavil záložník Švadlenka, kterého v poločase vyměnil Šilha. První poločas začali lépe hosté, kteří už v 6. minutě otevřeli skóre. V 10. minutě srovnal pěknou střelou Spáčil. Na obou stranách se potom střídala jedna šance za druhou, ale útočníci neměli svůj den a poločas skončil 1:1.

Druhá půle začala spoluprací bratrů Tomanů - Lukáš centroval a Radek zakončil, 2:1. Za velkého vedra se hráčům nechtělo příliš běhat, a tak druhý poločas moc fotbalové krásy nenabídl. V 65. minutě hosté vyrovnali a mohli přidat i další branku, ale proti byl Šilha. Na druhé straně zahodili několik šancí Novák a Roušar. A když Spáčil trefil zpoza vápna tyč, skončilo utkání remízou.

B-tým odehraje první utkání IV. třídy v neděli 22.8. od 17:00 na hřišti v Bílém Podolí proti Vlkanči.

Sestava: Švadlenka (46. Šilha) - Weinlich, Lukáš Toman, Horký, Svoboda - Spáčil, Radek Toman, Zelený, Šilha (46. Švadlenka) - Roušar, Novák

Branky: Spáčil, Radek Toman

Fotogalerie: FC BP B - Vrdy B

Zpět