V přípravě Kobylky zatím jednou remizovaly a dvakrát prohrály

04.08.2019 19:27

Podolští za sebou mají první dva týdny letní přípravy, ve kterých sehráli tři přípravná utkání. V Rozhovicích i v Suchdole prohráli, v Krakovanech remizovali. Kobylkám se zatím nedaří základní věci - rozehrávka a kombinace, vzhledem k několika novým hráčům to bude chtít nějaký čas na sehrání. Nemá smysl se vymlouvat na nekompletní kádr, který má kvůli dovoleným trenér Šváb k dispozici - soupeři jsou na tom podobně.

Rozhovice - Bílé Podolí 7:3 (4:0)

Podolští začali přípravu rovnou zápasem, ale v Rozhovicích se jim vůbec nedařilo. Domácí byli lepší a už v prvním poločase dokázali vstřelit čtyři branky. Ve druhé půli hosté snížili na 4:3 po brankách Chmelaře, Radovnického a Iuliana a mohli i vyrovnat, ale ke konci opět aktivitu převzali domácí, kteří navýšil postupně až na 7:3. Podolští mohli alespoň snížit, ale nedali penaltu.

Krakovany - Bílé Podolí 1:1 (0:1)

V Krakovanech už to bylo o něčem jiném - Podolští byli lepší a vytvořili si několik šancí, ale proměnili jenom jednu díky Švadlenkovi. Ve druhém poločase domácí srovnali z penalty na 1:1. Podolští se snažili překlopit výsledek na svou stranu, ale šance zůstaly neproměněné a zápas skončil remízou.

Suchdol - Bílé Podolí 4:2 (1:1)

Proti nováčkovi nejnižší krajské soutěže se Podolští nemohli dostat do tempa a zaslouženě prohrávali po hlavičce z rohu, ale ještě do poločasu dokázali vyrovnat díky Iulianovi. Také ve druhé půli šli do vedení domácí, za hosty srovnal Radovnický na 2:2. Rozhodující se ukázala situace z 80. minuty, kdy domácí vystihli rozehrávku a do prázdné brány dali na 3:2. Podolští měli šance na vyrovnání, ale místo toho přidali domácí čtvrtý gól z penalty - 4:2.

Zpět