V přípravě prohra s Kutnou Horou B

06.02.2012 10:39

Kutná Hora B - Bílé Podolí 4:3 (0:1)

Ke třetímu přípravnému utkání nastoupily podolské kobylky na kutnohorské umělé trávě proti místní rezervě, která hraje třetí třídu.

V úvodu zápasu byli aktivnější Podolští, kteří se ve 13. minutě také dostali do vedení - po trestném kopu Štočka hlavičkoval Jelínek a Jansa míč dorazil do sítě - 0:1. Domácí se také osmělili, ale nadějně rozjeté akce nedokázali dobře zakončit. Do konce poločasu měli hosté ještě dvě šance, ale Šálený zblízka přestřelil a neprosadil se ani Fejfar.

Druhý poločas nabídl přestřelku, ve které padly od 50. do 57. minuty čtyři branky! Nejprve domácí vyrovnali z přímého kopu - 1:1. Minutu na to našel Trpišovský Šáleného, který vrátil vedení hostům - 1:2. V 55. minutě už vedli Kutnohorští, když dvakrát zakončili rychlý protiútok - 3:2. V 57. minutě Šálený vyrovnal po samostatné akci - 3:3. V dalším průběhu zápasu byli lepší domácí, kteří nastřelili tyč po přímém kopu a následnou melu ve vápně podolská obrana zvládla. Když to vypadalo na remízu a rozhodčí hlásil minutu do konce, přišla malá domů, nedorozumění brankáře se stoperem a dobíhající útočník doklepl míč do prázdné brány - 4:3.

Po dvou vyrovnaných zápasech s týmy z vyšší soutěže nestačili Podolští na tým o dvě soutěže níž. Stále se jedná o přípravu, kde výsledek nemá takovou váhu, jako předvedený výkon, který má potenciál se zlepšovat. Mráz hluboko pod nulou hráči na hřišti příliš nevnímali, horší to měli střídající hráči a přihlížející. Příští utkání se hraje v sobotu 11. února od 18 hodin v Čáslavi proti Jestřábí Lhotě.

Fotogalerie: Kutná Hora B - BP

Branky: Jansa, Šálený 2x

Sestava: Beran - Kupka (46. Toman), Semínko, Štoček (46. Šilha), Svoboda - Fejfar (46. Vávra), Trpišovský, Zelený, Jansa (46. Spáčil) - Jelínek, Šálený

Fotogalerie: Kutnohorský deník

Zpět