Víkendová statistika FC: 0 bodů a skóre 5:22

11.04.2011 13:59

FC Bílé Podolí - Lysá 3:4 (2:0)

Podrobnosti zde

Chotusice B - FC Bílé Podolí B 6:1 (2:1)

Hráči B týmu cestovali do nedalekých Chotusic, aby odehráli utkání na půdě tabulkového i geografického souseda. Utkání se hrálo souběžně s áčkem, a tak několik hráčů chybělo. Ani to však nemůže být omluva pro debakl, který jsme v Chotusicích utrpěli. 6 branek navíc béčko inkasovalo už ve druhém zápase po sobě.

Průběh zápasu takový výsledek vůbec nepředpokládal - Podolští byli v první půlhodině lepší, dostali se několikrát do nebezpečného zakončení a také otevřeli skóre - ve 20. minutě vybojoval Fejfar míč pro Dospěla, který si poradil a poslal hosty do vedení - 0:1. Domácí však zabrali, vytvořili si tlak a z něj se dokázali dvakrát prosadit a ještě do poločasu otočili skóre na 2:1.

Ve druhém poločase si Podolští vytvořili mírný tlak, ale než jej stačili zesílit, tak inkasovali potřetí a prakticky bylo po zápase. V pohodě hrající domácí přidali další branky a zvyšovali postupně až na 6:1.

Chybějící body se pokusí získat hráči béčka hned příští týden na domácí půdě, kdy od 17 hodin hostí rezervu Zbýšova.

Tabulka

Branka: Dospěl

Sestava: Jansa - Jakub Fejfar, Svoboda, Šmíd, Bíža - Weinlich (46. Chudomel), Kupka, Švadlenka (65. Šejvl), Vávra - Dospěl, Marek Semínko (60. Doubek)

Vrdy+Bílé Podolí - Záboří 0:2 (0:1)

Dorostenci se proti suverénně prvnímu týmu okresní soutěže nedokázali prosadit a zůstávají na 10. místě tabulky.

FC Bílé Podolí - Rataje 1:10 (0:6)

Mladší žáci nastoupili k prvnímu utkání jarní části sezony proti Ratajím, ale alespoň se dokázali jednou prosadit - branku vstřelila Bížová.

Zpět