Výkon podolských se postupně zlepšuje

07.08.2011 10:16

FC Bílé Podolí - Suchdol 3:3 (2:3)

K dalšímu přátelskému zápasu nastoupili hráči Bílého Podolí proti Suchdolu. Trenér Šváb v týdnu své svěřence šetřil, ale za to chtěl vidět lepší výkon než minulý týden proti Přelovicím.

Domácí se v úvodu vyrovnávali s důrazem soupeře, který vstřelil také vedoucí branku. Podolští odpověděli rohem Štočka, spoluhráči odvedli dobrou práci v malém vápně, kde nedovolili brankáři dostat se k míči, a Semínko hlavou vyrovnal na 1:1. Po půl hodině přišla nešťastná dvouminutovka, ve které Podolští dvakrát inkasovali. Nejprve domácí přestali hrát po signalizovaném ofsajdu, který ovšem rozhodčí nepochopitelně neodpískal, a tak se hosté dostali do vedení 2:1. O minutu později už hosté vedli o dva góly, když po dobře kopnuté standardce suchdolský útočník trkl do balónu těsně před Červinkou - 1:3. V těžké situaci se domácí dokázali zvednout a v závěru prvního poločasu se tlačili do útoku. Výsledkem byl průnik Šáleného, který si pohrál s obránci a snížil na 2:3.

Druhý poločas nabídl šance na obou stranách, v těch podolských ložených neuspěli dvakrát Jelínek (viz fotogalerie), dvakrát Trpišovský, Josef Fejfar nebo po skrumáži při rohu vlastní obránce. Po hodině hry Chmelař vyrovnal umístěnou hlavičkou na 3:3. Hosté se nechtěli s vyrovnáním smířit a také se dostali do šancí - nastřelili břevno, tyč, dvakrát netrefili prázdnou bránu (viz video), nebo Červinka vytáhl výborný zákrok. Šestigólová přestřelka tak skončila bez vítěze.

Nebýt nepovedené dvouminutovky, během které Podolští dvakrát inkasovali, a neproměněných tutovek, mohl výsledek vypadat příznivěji. Na druhou stranu soupeř dokázal také zahodit stoprocentní šance, takže v konečném součtu je remíza spravedlivým vyústěním zápasu. V této fázi je výsledek až na druhém místě, důležité bylo zlepšení výkonu oproti zápasu s Přelovicemi. Příští víkend čeká Kobylky v sobotu Sedlec a v neděli Horní Bučice, kde by měla pokračovat tendence zlepšených výkonů.

Fotogalerie: FC BP - Suchdol

Branky: Semínko, Šálený, Chmelař

Sestava: Červinka - Mužátko, Semínko, Štoček, Svoboda - Josef Fejfar, Zelený, Trpišovský, Spáčil - Jelínek, Šálený. Střídali: Lukáš Toman, Chmelař, Jakub Fejfar, Kupka

Video:

festival zahozených šancí 1

festival zahozených šancí 2

festival zahozených šancí 3

Zpět