Výsledky všech podolských mužstev - tentokrát bilance negativní

27.09.2011 19:08

Ze sedmi utkání, která podolská mužstva o víkendu absolvovala, byla vítězná pouze dvě - tři body získalo béčko, jednou dokázala zvítězit přípravka. Remízu přidali dorostenci a mladší žáci.

A tým

Chotýšany - Bílé Podolí 3:0 (0:0)

V Chotýšanech začalo áčko nadějně, ale do poločasu neproměnilo několik šancí a po pauze udeřili domácí z rohu. Druhý gól přidali z penalty a třetí z brejku minutu před koncem. V tabulce má Bílé Podolí stále 5 bodů. V sobotu přivítají kobylky na svém hřišti Zbraslavice. O velmi důležité body se hraje od 16 hodin.

Tabulka: A - tým

Sestava: Červinka - Lukáš Toman, Michal Semínko, Bareš, Svoboda - Mužátko (80. Kupka), Trpišovský (46. Josef Fejfar), Šálený, Spáčil - Jelínek, Chmelař (46. Švadlenka)

B tým

Bílé Podolí B - Vrdy B 7:0 (4:0)

Hosté dokázali vzdorovat úvodní půlhodinu, poté se rozjel brankostroj režírovaný Lubošem Štočkem, který trefil hattrick (již druhý v řadě). Další branky přidali po pěkných akcích Josef Fejfar, Bohuslav Šváb, Marek Semínko a Jiří Dospěl. Podolští potvrdili první místo v tabulce a budou ho chtít udržet i po dalším kole, kdy zajíždí do Hostovlic. Hraje se ve stejném termínu jako áčko - v sobotu od 16 hodin.

Tabulka: B - tým

Branky: 32., 35. a 70. Štoček, 25. Josef Fejfar, 39. Šváb, 72. Semínko, 87. Dospěl

Sestava: Nečas - Doubek, Jakub Fejfar, Kupka, Šilha - Josef Fejfar (55. Heřmanský), Radek Toman, Šváb (46. Marek Semínko), Vávra (70. Novák) - Dospěl, Štoček

Dorost

Sázava/Rataje - Vrdy/Bílé Podolí 2:2 (2:2)

Na půdě vedoucího celku tabulky dokázali dorostenci otočit nepříznivý vývoj, ovšem ještě do poločasu domácí vyrovnali. Ve druhé části byly k vidění šance na obou stranách, ale bez gólového vyjádření. Při troše štěstí se dalo v Sázavě vyhrát, ale i remíza je dobrým výsledkem.

Branky: Švadlenka, Weinlich

Mladší žáci

Bílé Podolí - Nové Dvory 0:0

V domácím prostředí se žákům daří, ale tentokrát stačil bojovný výkon pouze na remízu 0:0. Domácí byli lepší, ovšem svou převahu nedokázali gólově vyjádřit, a to ani z penalty. Po utkání, které skončilo bezbrankovou remízou, však na penalty vyhráli 6:5.

Mladší přípravka

Po dvou týdnech přišel další turnaj mladších přípravek, který tentokrát pořádala Sázava B. Podolští dokázali v prvním utkání domácí přestřílet 7:4, v dalších utkáních prohráli s Čáslaví B 1:3 a s Vrdy 2:6.

Branky: Štoček 5, Bíža 3, Novák, vlastní

Zpět